Dolar 32,5633
%0.15
Euro 34,7062
%0.12
Altın 2.409,060
%-0.98
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Dualar eşliğinde Hacı Kenan Cami’nin temeli atıldı

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2022 - 15:53

Hamidiye Mahallesi’nde hayırsever iş insanı Kenan Balta’nın girişimi ve Kağıthane Belediyesi ile İlçe Müftülüğü’nün destekleriyle Hamidiye Mahallesi Fazilet Caddesi sonuna yeni bir cami inşa ediliyor.

Cami bir yıl içinde bitirilmesi planlanıyor

Cami’nin temel atma törenine Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Mustafa Koç, İlçe Başkanı Serkan Cantürk, İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, Muhtar Hüseyin Yamaç ve vatandaşlar katıldı. Cami bin 50 kişi kapasiteli olacak. Mescit, Kuran kursu, idarehaneler, ortak kullanım alanları, hanımlara ait mahfili ile cami inşaatının bir yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

“Kağıthane’ye 5 cami kazandırdık”

Törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, görevdeki üçüncü yılında Kağıthane’ye 5 cami kazandırdıklarını belirterek, “Arıcılar Çamlıvadi, Nişantaşlar Ahmeddin ve Vadi İstanbul camilerimizin yapımını tamamladık. Ayazma ve son olarak Hacı Kenan camilerimizi de Kağıthane’mize kazandırıyoruz. Çocuk ve gençlerimiz buradaki kurslarda Kuran’la, ilimle hemhal olacaklar. Çevre düzenlemesini de yaparak, boş vakitlerde oturup dinlenebileceğiniz, sohbet edebileceğiniz bir alan olacak. Caminin yapımını üstlenen hayırsever iş insanlarımızı sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin diliyorum” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.