Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

DİSNEY PRENSESLERİ’NDEN YEPYENİ CESARET VE İYİLİK MASALLARI SERİSİ

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2021 - 12:49

Disney Prensesleri’nin yeni masallarını illüstrasyonlarla anlatan 14 kitaplık seri, çocuklara “daha iyi bir dünya için” ilham vermeyi amaçlıyor. Bu kapsamda Türkiye’de Ariel, Rapunzel, Moana, Sindirella ve Elsa’nın yeni masalları Disney hayranı çocuklar ve ailelerin beğenisine sunuluyor.

İstanbul, 28 Nisan 2021 - Disney dünya çapında başlattığı Büyük Prenses Kutlaması kapsamında 14 orijinal Disney Prensesi’nin yeni masallarının anlatıldığı bir dijital kitap serisi yayınladı. Cesaret ve İyilik Masalları adlı bu seriyle Disney, tüm dünyada çocuklara “daha iyi bir dünya için” ilham vermeyi amaçlıyor. Dünya çapında başarılı sanatçıların illüstrasyonlarıyla hazırlanan, cesaret ve iyiliğin önemini yücelten bu masallar bugün itibarıyla ücretsiz olarak çocukların beğenisine sunuluyor.

Disney’in yaptığı araştırmalar, anne-babalar için en önemli karakter özelliğinin iyilik olduğunu, çocuklarına iyilik gibi önemli değerleri öğretmek istediklerinde güvenilir karakterler olarak Disney Prensesleri’ni ve masallarını tercih ettiklerini ortaya koydu. İşte bu araştırmadan yola çıkarak hazırlanan yeni dijital kitap serisindeki masallar, zor durumlarda cesaretlerini ve iyiliklerini ortaya koyan bu sevilen karakterlerin kişilik özellikleri ve yaşadıkları maceralar aracılığıyla çocuklara ilham vermeyi amaçlıyor.

 

Disney’in yeni serisi Cesaret ve İyilik Masalları, anne-babalar için çocuklarına öğretecekleri en önemli değerlerin neler olduğu konusunda yapılan araştırma ışığında oluşturuldu. Disney Prensesleri’nin yeni maceralarını anlatan bu muhteşem dijital masallar serisi 27 Nisan itibariyle ücretsiz olarak dünya çapında çocukların beğenisine sunuluyor. Türkiye’deki tüm çocuklar da meraklı, maceracı, özgür ruhlu ve kararlı Ariel; merhametli, iyimser, umut dolu ve azimli Moana ile durdurulamaz, yaratıcı, kararlı ve özverili Rapunzel’in Türkçe’ye uyarlanmış masallarını https://disneyprincessstories.gen.tr adresinde bulabilecekler.

 

Ariel, Rapunzel ve Moana’nınkilere ek olarak Elsa ve Sindirella’nın masalları da Türkiye’nin lider süpermarket zincirlerinden Migros’la gerçekleştirilen iş birliği ile ülke çapında çocukların beğenisine sunulacak. Disney hayranı çocuklar ve aileleri bu beş muhteşem masal serisine mayıs ortasından itibaren https://migrostv.migros.com.tr adresinden ücretsiz olarak ulaşabilecekler.

The Walt Disney Company Büyük Prenses Kutlaması kapsamında yıl boyu sürecek etkinlikler, deneyimler ve özel ürün lansmanlarında Disney Prensesler’i aracılığıyla çocuklara cesaret ve iyiliğin önemini hatırlatacak. Kutlama etkinliklerinin açılışını, The Wonderful World of Disney, Rodgers & Hammerstein’s Cinderella’da çok sevilen Disney Prensesi Sindirella’yı canlandıran Grammy ödülü sahibi şarkıcı Brandy yapacak. Genç şarkıcının bu projeye özel hazırladığı teklisi “Starting Now” Walt Disney Records tarafından 21 Mayıs’ta yayınlanacak. Şarkı için çekilen video müzik klibi ise ağustos ayında Disney Channel’da ilk kez yayınlanacak Disney Princess Remixed - An Ultimate Princess Celebration’da gösterilecek.

Hande Yöremen - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.