Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

DEVA Partisi Arnavutköy’de Fatih Karabalık güven tazeledi

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2021 - 16:37

Arnavutköy Med Kır Düğün Salonunda gerçekleşen kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla başlayan kongrede faaliyet raporunun ibrasından sonra seçim konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Fatih Karabalık; ‘Doğru hedeflere ancak doğru kadrolarla ulaşılır. Zaman umutsuzluk zamanı değil, Türkiye için sorumluluk alma zamanıdır’ dedi.

FATİH KARABALIK; ‘DEVA PARTİSİ, FİKİRLERİYLE ÇALIŞMALARIMIZA KATKI VEREN TÜM HALKIN PARTİSİDİR’

DEVA Partisi Arnavutköy 1. Olağan Kongresinde açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Fatih Karabalık, kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek DEVA Partisi’nin halkın partisi olduğunu söyledi. Karabalık; “DEVA Partisi, fikirleriyle çalışmalarımıza katkı veren dualarla arkamızda duran tüm halkımızın partisidir. Doğru hedeflere ancak doğru kadrolarla ulaşılır. Zaman umutsuzluk zamanı değil Türkiye için sorumluluk alma zamanıdır. Ortak akla ve eşitliğe dayanan politikalarımız ile liyakate önem veren, milletimize hizmet etmeye adanmış, her koşulda adaleti sağlayacak bir harekettir. Bizler birleştirici ve umut veren bir siyaset yapacağız. İlke ve değerlerimizden asla vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

ALİ BABACAN; ‘KRİZ ÜSTÜNE KRİZ ÜRETEN BU İKTİDAR ARTIK BU ÜLKEYİ YÖNETEMİYOR’

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan; Arnavutköy’e baktığında karanlık tünelin ucunda ışığı gördüğümü söyleyerek şöyle devam etti; “Bugünkü iktidarın ortakları ülkemizi karanlık bir tünelin içine soktu. Bu tünelde hukuksuzluk var, adaletsizlik, yolsuzluk, haksızlık, işsizlik var. Koskoca ülke şuan ki kötü yönetimin elinde adeta can çekişiyor. Kriz üstüne kriz üreten bu iktidar artık bu ülkeyi yönetemiyor. Dış politikadan tarıma, eğitimden sağlığa kadar her alanda ülkemiz kriz üstünde kriz yaşıyor. Birde bütün bunların üstüne merkez bankasına müdahale ederek döviz kurunun karşısında Türk lirasının değer kaybetmesine neden oluyor. Ayrıca faiz konusuna da gelirsek şunu bir türlü anlamadılar, faiz talimatla düşmez! Zannediyorlar ki tüm yetkiyi elimizde topladık, emrederiz faiz düşer, emrederiz enflasyon düşer, siz bunu rüyanızda görürsünüz. Son bir ayda dolar kuru 8,30’dan 9,60’a çıktı. Öyle bir adım atıyorlar ki hem piyasa faizi artıyor hem de dolar kuru artıyor. Bununla ne olacak biliyor musunuz? Her şeye zam gelecek ve bir kez daha vatandaş zarar etmiş olacak”

Siyasi konuşmaların sonunda delegelerin oy kullanma işlemi başladı. Sayım sonucunda tek aday olarak kongreye katılan Fatih Karabalık, yeniden ilçe başkanı olarak seçildi.

Tuğçe HUY - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.