Dolar 32,4687
%0.07
Euro 34,8256
%0.3
Altın 2.479,900
%0.72
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Cumhur İttifakı Sarıyer’de bir araya geldi

  • İstanbul Gündemi
  • 14.01.2022 - 14:22

Cumhur İttifakı Sarıyer’de bir araya geldi. Belirli periyodik zaman aralıklarında birbirlerini ziyaret eden AK Parti ve MHP Sarıyer İlçe Teşkilatları, bu kez MHP’nin ev sahipliğinde buluştu.

Fikir alışverişinde bulundular

Misafirperverliklerinden dolayı MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparken, Sarıyer’de ve Türkiye’de iktidara emin adımlarla yürüdüklerini ifade etti.

“Zafer yine Cumhur İttifakı’nın olacak”

Ziyaret ile ilgili paylaşımda bulunan MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı şu ifadelere yer verdi: “Cumhur İttifakımızla fikir ve görüş alışverişlerimiz devam ediyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hali,l İbrahim Kurşun ve ilçe yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nca ise “2022 yılının ilk Cumhur İttifakı İstişare Toplantısı’nı MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdik. MHP İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sarıyer’imize hizmet için; safları sıkı, dava ateşini diri tutacağız. 2023’te zafer yine Cumhur İttifakı’nın olacak inşallah…”

Yavuz Topal-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.