Dolar 32,4970
%0.27
Euro 34,6042
%0.32
Altın 2.477,660
%-0.22
Bist-100 9.582,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇİNLİ TEKNOLOJİ DEVİ, QUALCOMM İLE AMİRAL GEMİSİ SINIFINA ADIM ATACAK

  • İstanbul Gündemi
  • 03.12.2020 - 18:53

5G‘nin küresel gelişimini daha ileri noktalara taşımak amacıyla Qualcomm Technologies ile iş birliğini güçlendiren OPPO‘nun 2021 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sunacağı yeni Find X Serisi akıllı telefonları Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobil Platform‘a sahip ilk cihazlar arasında yer alacak. 

Amerikalı işlemci üreticisi Qualcomm’un, çok yüksek performanslı ve 5G destekli yeni işlemcisi olan Snapdragon 888, dijital dünyada heyecan uyandırdı. Akıllı telefon pazarı yeni yılda çok çekişmeli geçeceğe benziyor.

5G‘nin global yaygınlaşmasını hızlandırmak ve 5G deneyimlerini daha da geliştirmek amacıyla Qualcomm ve diğer teknoloji ortaklarıyla iş birliğini güçlendirmeyi hedefleyen OPPO, her yıl düzenlenen Snapdragon Tech Summit Digital 2020‘de yeni Find X Serisi‘nin lansmanını 2021 yılının ilk çeyreğinde yapmayı planladığını açıkladı. Bu serideki cihazlar Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobil Platform ile çalışan ilk akıllı telefonlar arasında yer alacak.

FİND X SERİSİ MOBİL PERFORMANSTA MÜKEMMELLİĞİ SUNACAK

5nm işlem teknolojisi ve Qualcomm® Snapdragon™ X60 5G Modem-RF sistemi ile donatılan sektör lideri Snapdragon 888 5G Mobil Platform, daha iyi bir performans sunarken, OPPO‘nun Find X 5G amiral gemisi cihazlarında 5G, görüntüleme, yapay zeka ve oyun deneyimlerini pekiştiriyor. Bütün bunlara ek olarak yeni seri, OPPO INNO DAY 2020‘de tanıtılan, OPPO‘ya ait Android‘in ilk 10-bit Mutlak Renk Yönetim Sistemi sayesinde ekran ve kamerada sınırları zorlayacak. Bütün bu özellikler Find X Serisi‘ni 2021‘de heyecanla beklenen 5G amiral gemisi akıllı telefonlar arasına katıyor.

OPPO, UZUN ZAMANDIR 5G TEKNOLOJİSİNE YATIRIM YAPIYOR

OPPO‘nun 5G konusunda Qualcomm Technologies ile yaptığı çalışmalar yeni ürün geliştirmenin ötesine geçiyor. 5G‘nin global pazarlarda ticarileşmesi sürecini hızlandırmak için OPPO ve Qualcomm Technologies birçok kez birlikte çalışarak dünyanın önde gelen telekom operatörleriyle 5G testleri yaptılar. Örneğin OPPO, Ericsson, Qualcomm Technologies, Swisscom ve Telstra ile birlikte sektörün ilk DSS (Dynamic Spectrum Sharing-Dinamik Spektrum Paylaşımı) aramasını 2019‘un aralık ayında gerçekleştirdi. Geçtiğimiz temmuz ayında ise OPPO, Qualcomm Technologies, Ericsson ve Vodafone iş birliğiyle Birleşik Krallık‘ta ilk Bağımsız 5G şebekesinin kurulmasına katkıda bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.