Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP ÜMRANİYE ‘HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU’ İLK TOPLANTISINI YAPTI

  • İstanbul Gündemi
  • 16.09.2020 - 17:20

İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Arda Şöhretoğlu, Altan Berdan Ağırman, Handan Gülsüm, İlçe Gençlik Kolları‘ndan Pınar Kıran ve Ümraniye Sokak Canları Derneği Başkanı Özlem Gürel ile gönüllü vatandaşların katıldığı komisyonun ilk toplantısında öncelikli olarak Ümraniye sınırları içerisinde yardım eli uzatılabilecek her canlıya faydalı olmak, gönüllüler ile iletişime geçerek ağı büyütmek konuları tartışıldı. Toplantıya gelerek partinin hayvan hakları faaliyetlerinde görev almak isteyen gönüllü vatandaşlar da kendi mahallelerindeki hayvanların durumları hakkında bilgi verdi. Özellikle kısırlaştırma ve kısırlaştırma sonrası post bakım evi yetersizliği gündemde yer aldı.

 

CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, özellikle üzerinde durulan kısırlaştırma ve post bakım evi konularıyla alakalı olarak, “Siyasi anlamda ne gerekiyorsa yapacağız. Konuyu ilçe ve il meclis toplantılarına, dolayısı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza kadar ulaştıracağız. CHP Ümraniye olarak bu konuyu takipte olacağız” diye konuştu.

 

Ayrıca komisyonun faaliyetlerinin takibi ve iletişimde sürdürebilirlik açısından bir posta hesabı zinciri ve sosyal medya hesapları oluşturuldu. Bu konu ile faaliyetlerde bulunmak isteyen gönüllüler umrhayvanhaklarigmail.com e-posta adresine dilek, öneri ve şikayetlerini bildirebilecek. Ayrıca Instagram üzerinde @umrhayvanhaklari hesabı ile de hayvan dostları hem takipleşebilecek hem de faaliyetlerden haberdar olacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.