Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP TUZLA, SAHİLDE HALK İLE BİR ARAYA GELDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 26.08.2020 - 18:14

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve 39 ilçede eş zamanlı olarak uygulanan etkinlikte, halkı bilinçlendirmek adına; kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi amacıyla devletin yükümlülüklerini belirleyen uluslararası insan hakları sözleşmesi olan ‘İstanbul Sözleşmesi’nin ne olduğu ve neden uygulanması gerektiği anlatıldı.

 

CHP Tuzla İlçe Başkanlığı da Tuzla Sahil’de vatandaşlarla bir araya gelmek için stantlar kurdu. CHP Tuzla İlçe Başkanlığı, CHP Tuzla Kadın Kolları ve CHP Tuzla Gençlik Kolları üyelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde vatandaşlara çay ikramı, çocuklara şeker ve balon hediyeleri verilirken, İstanbul Sözleşmesi’nin detaylarını içeren broşürler dağıtıldı. Halkın fikirlerini dinleyen yetkililer çalışmaları hakkında da vatandaşı bilgilendirdiler.

 

Sahilde kurulan stantlarda vatandaşlar ile yakından ilgilenen CHP Tuzla ilçe Başkanı Eren Ali Bingöl “CHP Tuzla İlçe Başkanlığı olarak, İl Başkanlığımızın talimatıyla buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Herkesin İstanbul Sözleşmesi’nin detaylarını öğrenmesini arzu ediyoruz. İnanıyoruz ki bu bilinçle hareket ederek toplumumuzun kanayan yarası olan kadına yönelik ve aile içi şiddete bir son vereceğiz. Vatandaşlarımızdan da bu konuya dair güzel geri dönüşler alıyoruz” açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.