Dolar 32,4045
%-0.25
Euro 34,7420
%-0.66
Altın 2.438,740
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇEKMÜDER’den öğrencilere staj imkanı

  • İstanbul Gündemi
  • 17.05.2022 - 10:46

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile adından sıkça söz ettiren ÇEKMÜDER ile Tink Diploma Programı kapsamında teknolojiyi eğitimine, sosyal hayatına ve kariyerine entegre edecek gençleri, dijital yetkinlikler ve girişimcilik ruhu kazandırarak yetiştire Teknoloji ve İnsan Kolejleri arasında anlamlı bir işbirliği yapıldı. Protokol kapsamında kolejin öğrencileri, ÇEKMÜDER’in üye firmalarında staj imkanından faydalanacak.

“Topluma değer katan bireyler olmalarını hedefliyoruz”

Tink Koleji Kurucusu Zeynep Dereli, “Ülkemizin gelecek liderlerini yetiştirirken girişimci ruha sahip olan ve kuvvetli sosyal ağları ile yaşadıkları topluma değer katan bireyler olmalarını hedefliyoruz. Tink Girişimcilik ve İnovasyon Yarışmamızın amacı öğrencilerimize gerçek bir ihtiyaca karşılık gelecek bir problemi çözmek için yıl boyunca çalışarak takımlar halinde ihtiyaç belirlemeden, yatırımcı sunumu hazırlanmasına kadar olan süreci mentörlerle tecrübe etmeleridir. Çekmüder ile yapılan bu anlamlı protokol kapsamında yarışmamızda katılan öğrencilerimiz iş hayatını deneyimleme imkanı kazanacaklar. Yücel Evsen’e teşekkür eder, Tink Projelerinin geleceğin unicornları haline gelmesini temenni ederim” dedi.

“Büyük mutluluk duyuyoruz”

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen “Ülkemizdeki inovasyon tabanlı girişimcilik kültürünün yaygınlaşması ve derinleşmesi gençlerin daha erken yaşlarda zihinsel yapılarında ve yaklaşımlarında değişiklik meydana getirmekle mümkün olacaktır. Bu nedenle TİNK Koleji’nin ortaya koyduğu eğitim modeli ve bizim yaklaşımlarımızın birbiri ile örtüştüğünü söyleyebilirim. Gençlere destek vermek amacıyla ÇEKMÜDER üye firmalarının kapısını açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.