Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇEKMÜDER inşaat ve finans sektörünü kahvaltıda buluşturdu

  • İstanbul Gündemi
  • 05.11.2021 - 23:57

ÇEKMÜDER yeni yönetimi ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kongre sonrası yeni dönemi ustalık dönemi olarak adlandıran ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulu, yoğun bir süreç geçirirken bir ilke imza atarak ilçede bulunan bankaların şube müdürleri ile kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi. Banka müdürleri düzenlenen toplantıdan oldukça memnuniyet duyduklarını dile getirirken meslektaşları ile bir araya gelmenin de ayrı bir keyif olduğunu vurguladı.

YÜCEL EVSEN: “İNŞAAT VE FİNANS SEKTÖRÜNÜ BİR ARAYA GETİRDİK”

Açılış konuşmasını yapan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Öncelikle toplantımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kongre sonrası yeni dönemimizde farklı bir Sivil Toplum Kuruluşu profili çizmeyi hedefledik. Gerek projelerimiz ve gerekse bölgemizdeki sorunlara eğilimimiz ile fark yaratacağız. Yapı İnşaat fuarı hazırlıklarımız sürerken ilçemizin ve üyelerimizin sorunlarını da çözme anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantımızda ise İnşaat ve Finans sektörünü bir araya getirmeyi hedefledik. Sektörü büyütmek, sıkıntıları çözmek ve hedeflerimize ilerlemek için birbirimize ihtiyacımız var.” dedi.

Toplantı inşaat ve finans sektörü hakkında karşılıklı sohbet ile devam ederken banka müdürleri toplantıdan oldukça memnun kaldıklarını sık sık bir araya gelmelerinin faydalı olacağını belirtti.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.