Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen: ‘‘Çekmeköy’de yeni bir STK dönemi başlatacağız’’

  • İstanbul Gündemi
  • 19.10.2021 - 17:49

Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği (ÇEKMÜDER) Başkanı Yücel Evsen, genç, dinamik ve bilgili bir ekiple ustalık döneminde Çekmeköy’de  yeni bir STK dönemi başlatacaklarını kaydetti. Evsen, ayrıca yeni dönemde sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceklerini söyledi.

Çekmeköy Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği (ÇEKMÜDER) yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Can Kebap Konukevi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları katıldı. Başkan Yücel Evsen yeni yönetim kurulu ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

EVSEN: ‘‘TRAFİK SORUNUNUN HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUZ’’

11 Eylül’de gerçekleşen olağanüstü genel kurulda yeniden ÇEKMÜDER Başkanı seçilen Yücel Evsen, genç, dinamik ve bilgili bir ekiple ustalık döneminde güzel projelere imza atacaklarını kaydetti.  Başkan Evsen, ‘‘Çekmeköy’de yeni bir STK dönemi başlatacağız. Çekmeköy’de biz kendi işimizi yaparken sosyal sorumluluk projeleri olarak neler yapabiliriz bunu da konuşacağız. Taşdelen kavşağı hakkında sizden destek istiyoruz. Bu konuyu hep beraber çözebiliriz. Büyükşehir Belediyesi’nden de bir randevu talep ettik. İSTAÇ Tren Kavşağı, Yenidoğan kavşağındaki trafik noktasında hızlı bir şekilde çözülmesini istiyoruz. Trafik sorunu sadece iş adamlarının değil bölge halkının da sorunudur.’’ diye konuştu.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, ilk defa 2017’de gündeme getirdikleri İnşaat ve Yapı Fuarı Projesi’ni 2022 Mayıs ayında hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Evsen, ‘‘2022 Mayıs ayında İnşaat ve Yapı Fuarı’nı Çekmeköy’de aktif hale getireceğiz. Çekmeköy’de fuar yapacağız ama fuar alanı sıkıntısı var. Bu fuar Çekmeköy esnafına, vatandaşlarına, iş adamlarına, herkese katkı sağlayacak bir proje.’’ dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.