Dolar 32,3768
%0.18
Euro 35,0120
%-0.15
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Çekmeköy'ün Fenerbahçe'lilerinden kan seferberliği

  • İstanbul Gündemi
  • 26.12.2021 - 22:09
Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi ile birlikte düzenledikleri programa, Fenerbahçe Spor Kulübü Çekmeköy Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve ilçe yönetim kurulu üyeleri iştirak ettiler.
 
Gerçekleştirilen kan bağışı programında yoğun katılım sebebiyle Başkan İlhami Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri hassasiyetleri sebebiyle kamuoyundan takdir topladı.
 
Kan bağışının ardında programın anlam ve önemine dair konuşan Başkan Yıldırım, ‘Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hâlâ daha etkisi sürmeye devam eden bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Bundan ötürü de kan stoklarında zaman zaman ciddi düzeyde azalmalar yaşanabiliyor. Bizler de hem sağlığımız, hem de böyle zorlu bir süreçte gücümüz yettiğince Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi yetkililerine kan bağışında bulunarak bu sürece katkımız olsun istedik. Şu hiçbir zaman unutulmamalı ki, kan sadece acil değil sürekli olan bir ihtiyaçtır. Bu minvalde de başta tüm Çekmeköy‘lü hemşehrilerimiz olmak üzere sağlığı elverişli herkesin aynı hassasiyetle davranarak düzenli kan bağışında bulunmasını tavsiye ediyoruz‘ diye konuştu.
 
Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.