Dolar 32,5965
%0.38
Euro 34,8334
%0.29
Altın 2.497,620
%0.53
Bist-100 9.465,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Çekmeköylüler birlik ve beraberlik gecesinde buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 11.10.2021 - 23:03

Bu sezon kadınlar voleybol ve erkekler futbolda kategorilerinde Türkiye Süper Ligi’nde mücadele verecek olan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Taşdelen Nikah Sarayı’nda dayanışma gecesi düzenledi.

Geceye;  Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, Mahmut Sezgin, Ahmet Epli , Latif Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, Kulüp Başkanı  Sıtkı Aydemir, belediye meclis üyeleri, iş ve spor dünyasından isimler, sporcular ve aileleri katıldı.

İşitme engelli sporcu gençlerin ve ailelerinin de katıldığı gecede selamlama konuşması yapan Başkanı Sıtkı Aydemir, “ Öncelikle kulübümüze ve gençlerimize sahip çıkan belediyemize ve belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum. Güzel Çekmeköy’ümüzün yüreği güzel insanları ile birlikte bu coşkulu dayanışma gecemize katılan bütün gönül dostlarımıza ve bağışlarıyla bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İki takımımız bu sezon süper ligde mücadele verecek. Yine dört sporcumuzun yer aldığı milli takımımız geçen hafta İtalya’dan namağlup şampiyon olarak dünya kupasını ülkemize kazandırdı. Bu haklı gururu tüm Çekmeköy halkımız ve sizlerle paylaşmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu gençlerimiz sizlerin bu desteği olduğu müddetçe daha büyük başarılara imza atmaya devam edecektir.” dedi.

YÜKSEL: ‘‘BU KULÜBÜMÜZ SAMİMİYETİN VE MEŞAKKATİN OLDUĞU BİR YAPI’’

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel de salonda bulunan katılımcılara Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamını ileterek, “Bu kulübümüz samimiyetin ve meşakkatin olduğu bir yapı. Gençlerimiz üstün başarılarıyla hepimizi gururlandıran başarılara imza attılar. Gençlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Eğitim, kültür, sanat ve spor da Çekmeköy’den dünya şampiyonluğunu ülkemize kazandıran ekibi çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Spor Kulübü Üst Kurul Yöneticisi Latif Coşar da yaptığı konuşmada; “Bu kulüp siyaset üstü Çekmeköy’ümüzün ortak bir değeridir. Azmin ve kararlı çalışmanın önünde hiçbir engelin duramadığını bizle bir kez daha gösterdiniz. Birbirinden büyük başarılarla ve son olarak da dünya kupasıyla başta Çekmeköy olmak üzere ülke olarak milletçe büyük gurur ve sevinç yaşattınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede salonda sergilenen kulübün bugüne kadar başarılarını anlatan fotoğraf sergisi büyük bir beğeni ile gezildi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.