Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇEKMEKÖY’DE UZAKTAN EĞİTİM İÇİN BÜYÜK HİZMET

  • İstanbul Gündemi
  • 21.09.2020 - 13:02

Çekmeköy Belediyesi’nin Çekmeköy Kaymakamlığı iş birliği ile hayata geçirdiği EBA-BİL projesiyle, hayırseverlerden bağış olarak alınacak diz üstü bilgisayarlar, 3 haftadır uzaktan eğitim sistemine katılamayan öğrencilere hediye edilecek.  Bilgisayarı olmadığı için 3 haftadır EBA’ya giriş yapamadığı tespit edilen öğrencilerin listesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yönetimlerinden alınacak.

 

PROJE NASIL İŞLİYOR?

 

Bir çocuğun hayatına dokunmak isteyen bağışçılar, Çekmeköy Belediyesi EBA-BİL projesi web sayfasında, bağışçı olmak istediklerini belirten formu dolduruyor. EBA-BİL ekipleri yapılan başvurudaki iletişim bilgileri üzerinden hayırseverle iletişime geçerek, dizüstü bilgisayarları belirttikleri adreslerden teslim alacak. Çekmeköy Kaymakamlığı’na bağlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul yönetimleriyle hazırladığı, “bilgisayarı olmadığı için EBA derslerine katılamayan ihtiyaç sahibi öğrenciler” listesindeki öğrencilere hediye edilecek.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Her fırsatta aile olduğumuzu ifade ediyoruz, aileler bugünlerde dayanışma içinde olur. Çekmeköy ailemiz de uzaktan eğitime katılamayan öğrenciler için seferber oldu” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.