Dolar 32,5494
%0.11
Euro 34,8894
%0.65
Altın 2.430,540
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇEKMEKÖY'DE SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI DÜZENLENDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 07.09.2020 - 12:38

Ertuğrul Gazi Meydan Parkı ve Hatice Mehmet Ekşioğlu İlkokulu bahçesindeki basketbol sahalarında düzenlenen sokak turnuvasına amatör ve profesyonel olmak üzere 50’den fazla takım katıldı. Heyecanlı karşılaşmalar sonucunda kazananlar kupa ve madalyalarını aldı. Turnuvada FIBA 3x3 kuralları uygulandı. Karşılaşmaların oynanacağı alanda izleyicilerin ateşi ölçüldü, sosyal mesafe kuralları kontrol edildi ve dezenfektan uygulaması yapıldı.

 

Turnuva öncesinde takımlara forma dağıtımı yapılarak kurallar hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu’na bağlı profesyonel saha ve masa hakemleri tarafından yönetilen maçlarda kıyasıya mücadele yaşandı.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Sokak basketbolunu görerek yaşamış, büyümüş bir kardeşiniz olarak basketbolun temelini oluşturan, hem ülkemizde hem de dünyada yıldız oyuncuların kazanılmasına vesile olan böyle bir etkinliği Çekmeköy’de başlatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan mücadele etmek ve ter dökmektir. Her bir kardeşime başarılar diliyorum” dedi.

 

Gün boyu devam eden basketbol mücadelelerinde gözleri kapalı şekilde 22 saniyede topla yaptığı 142 driplingle dünya rekorunun sahibi olan Galatasaray U12 takımı oyuncusu Ecrin Mart, yaptığı gösteriyle alanda bulunan vatandaşlardan tam not aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.