Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Çekmeköy’de İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı

  • İstanbul Gündemi
  • 16.09.2021 - 18:06

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda açılış konuşmasını Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak gerçekleştirdi. Müdür Bayrak, okullara ve öğrencilerine kavuşmanın mutluluğunu ifade ettiği konuşmasında, pandemi sebebiyle uzun süre kapalı kalan okulların bir daha hiç kapanmamasını diledi.

POYRAZ: ‘‘EĞİTİME DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ’’

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, programda yaptığı konuşmada “Pandemi sebebiyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz uzunca bir süredir okullarından ayrı kaldılar. Bu yıl inşallah sınıflar dolacak, okul koridorlarında öğrenci sesleri yankılanacak. 2020-2021 eğitim öğretim dönemi öncesinde ilçe milli eğitim müdürlüğümüzle koordineli şekilde çalışarak okullarımızın eksiklerini tespit ettik. Bakım ve onarım çalışmalarını yaparak hazır hale getirdik. Yine yıl içinde çeşitli alanlarda eğitime desteğimizi sürdüreceğiz. 2020-2021 eğitim öğretim döneminde öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, insanlık tarihinde topyekün değişim ve dönüşümün bu kadar hızlı yaşandığı bir dönemin daha önce yaşanmadığını ifade ederek bilmenin, öğrenmenin öneminden bahseden bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasında çocukların ve gençlerin doğru ve faydalı bilgi ile geleceğe hazırlanma konusunda herkesin üstüne görev düştüğü söyleyen Kaymakam Çelik, “2021/2022 eğitim öğretim yılının, öğrenci-öğretmen-veli işbirliği içerisinde bilimsel, sosyal ve kültürel nice çalışmanın hayata geçirileceği bir eğitim yılı olacağına inanıyor, tüm eğitim camiamızın ‘İlköğretim Haftası‘nı tebrik ediyor, sağlık, huzur ve başarı dolu bir eğitim yılı geçirmemizi diliyorum.” dedi.

Programda öğrenciler şiir dinletisi, halk oyunu gösterisi, tiyatro gösterisi ve müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Daha sonra protokol üyeleri tarafından 1. sınıf öğrencilerine TEMA Vakfı’na bağışlanmış olan fidan sertifikaları takdim edildi. Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve öğrenciler, program sonrasında okuldaki fidan dikim etkinliğinde fidanları toprakla buluşturdu.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.