Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ÇEKMEKÖY FENERBAHÇELİLER, DERNEK BAŞKANINI SEÇTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 08.04.2021 - 14:14

Fenerbahçeliler Çekmeköy spor kulübünde gerçekleştirilen kongrede dernek başkanlığı için tek aday olan İlhami Yıldırım üyelerin oylarını alarak Fenerbahçeliler spor kulübü Çekmeköy Şubesi Başkanı oldu.

Kongreye; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Lâtif Coşar, Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat ve Fenerbahçeli üyeler katıldı.

 

LATİF COŞAR: ‘HER KESİMDEN ALDIĞIMIZ DESTEKLE DEMOKRASİ PLATFORMU GİBİYİZ’

Kongre öncesi konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Divan Başkanı Latif Coşar, seçimlerin dernek için hayırlara vesile olmasını dileyip: “Gerçekten derneğimizin bu şubesi, her meslekten ve her kesimden tüm siyasi partilerin de destek olduğu bir demokrasi platformu gibiyiz. Bu da Çekmeköy‘e ayrı bir güzellik katıyor. Bunun da kıymetini bilerek ilelebet devam etmesini özellikle herkesten ve başta başkanımız olmak üzere bunun sürdürebilmek hepimizin görevi olmalı diye düşünüyorum.” diyerek konuşmasını yapmak üzere dernek başkan adayı İlhami Yıldırım’ı kürsüye davet etti.

‘KULÜBÜMÜZ İÇİN GÜZEL ŞEYLER YAPMA GAYRETİ İÇİNDEYİZ’

“Gönül isterdi ki daha güzel bir ortamda tüm 1048 tane delegemizin de katıldığı gümbür gümbür bir kongre olsun” diyerek konuşmasına başlayan İlhami Yıldırım, pandemi koşulları nedeniyle yapamadıklarını belirterek şöyle devam etti: “Biliyorsunuz ki tüm dünyayı etkisi altına almış olan bu salgın; tüm hayatı etkilediği gibi bizleri, kulübümüzü ve futbol camiasını da etkiledi. Ama olsun! Bizdeki Fenerbahçe sevgisi buradaki tüm dostlarımızı birleştiren ortak nokta. Az da olsa, öz de olsa hepimiz burada bugün beraberce kongremizi yapıp kulübümüz için güzel şeyler yapma gayreti içindeyiz. Tekrardan belirtmeliyim ki dün itibariyle 50 binlere varan vaka sayısına rağmen buraya gelerek üyelerimizi riske atmadan hızlı bir şekilde kongremizi bitirme gayretinde olacağız.”

‘KULÜBÜMÜZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Kongrenin normal şartlarda 3 yılda bir seçiminin yapıldığını ve bu yıl ise gecikmeli olarak yapılmasının salgın koşulları içinde daha sağlıklı olduğunu aktaran Yıldırım, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullanarak: “Başkan vekilimiz üç-dört yıllık bir süreçten bahsetti. 3 yılda bir kongremizi yapmamız gerekiyorken, geçen sene bu aylarda olması gereken kongremizi şimdi yapmak durumunda kaldık. İçişleri bakanlığımızın tüm kongreleri durdurma kararından dolayı 1 yıl gecikmeli de olsa kongremizi yapacağız ve yeni arkadaşlarımız eklenecek. Listeye giren ve listenin dışında kalan arkadaşlarımız olacak. Seçilsek de, seçilmesek de yine kulübümüz için çalışacağız ve kimseye darılmayacağız. 3-4 yıl boyunca hep beraber Çekmeköy ilçemizde güzel bir şeyler yapmaya çalıştık. Son 1 yıl hariç! Malum pandemi” dedi.

‘ORTAK NOKTAMIZ, ATATÜRK’ÜN DE TUTMUŞ OLDUĞU FENERBAHÇEDİR’

İster liste içi olsun, ister liste dışı tüm üyelerin herhangi bir ayrıcalık hissetmesinin doğru olmadığından bahsederek; ‘1048 üyesi olan şubemize ek olarak Ankara Şubesi de bize bağlandı. Yani hepimiz aynı takımdayız’ diyen Yıldırım: “Bizler fenerbahçeliyiz. Hiçbirimizin birbirinden farklı bir özelliği ve ayrı bir güzelliği yok. Hepimizin ortak noktası Mustafa Kemal Atatürk‘ün de tutmuş olduğu Fenerbahçe Takımı. Onun için bizler burada hiçbir ayrım yapmaksızın; sağcısı solcusu, ocusu bucusu umurumuzda değil. Hep beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bundan sonra da beraber devam edeceğiz.

‘YENİ DÖNEME DEVASA BİR PROJEYLE BAŞLAYACAĞIZ’

Bu kongreyi yaptığımız alanı bizlere şubemize tahsis eden bir önceki dönem başkanımız Aziz Yıldırım‘a ve şu an başkanımız Ali Koç‘a çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde şu an bu alanı yani 550 dönümlük arazinin kullanım hakkı Fenerbahçe Çekmeköy şubesindedir. Yeni kulübümüzle beraber çalışmalarımızı devam ettirdiğimiz bir yatırımcımızla görüşmelerimiz de devam ediyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda başarabilirsek yine burada; sosyal tesislerimiz, spor sahalarımız, ailelerimizin de gelerek günübirlik konaklayabileceği devasa bir proje başlatacağız. Ortalama yaklaşık 25 milyonluk bu projenin çizimini bitirdik. Kulübümüz avukatları aracılığıyla yatırımcı arkadaşımızla görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah buraya bir tesis yapacağız ve başkanımız Ali Koç‘un özel isteği bu tesis yapıldıktan sonra şubemiz asla ve asla buradan çıkmayacak. Şubemizde bu güzelim tesisin içerisinde muhakkak daha verimli alacağını düşünüyor herkese selamlarımı sunuyorum” diyerek cümlelerini tamamladı.

YENİ BAŞKAN İLHAMİ YILDIRIM OLDU

Konuşmanın ardından oy verme işlemi başladı. Oy sayım işlerinden hemen sonra yeni başkan açıklanarak divan üyeleri ile dernek gönüllülerinden hayırlı oldun temennileri eşliğinde İlhami Yıldırım, tekrar kürsüye çıktı.  

Kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alarak, Fenerbahçeliler Spor Kulübü’nün Çekmeköy yeni Şube Başkanı İlhami Yıldırım oldu. Seçildikten sonra yaptığı ilk konuşmasında ise teşekkür ederek; ‘1048 kişinin hepsinin yönetimde olduğu ve hepsinin yönetici olduğu bir şubedir’ dedi.

‘BİZ 1048 YÖNETİMLİ BİR ŞUBEYİZ’

Sözlerinin devamında şu ifadelere yer vererek: “Çekmeköy Fenerbahçe şubesi içine kapanık bir şube değil. 1048 kişinin hepsinin yönetimde olduğu ve hepsinin yönetici olduğu bir şubedir. Maalesef kanunlar çerçevesinde hukuk gereği belli rakamlar içerisinde resmiyet gözükmektedir. Ancak dediğim gibi biz 1048 yönetimli Çekmeköy şubesi olarak inşallah önümüzdeki 2 sene boyunca 1048 üye ile hep beraber Fenerbahçe bayrağını dalgalandıracağız. Tüm Çekmeköy ilçemizde ve tüm Anadolu Yakası‘nda en iyi şekilde bayrağımızı dalgalandırarak kulübümüze layık olmaya çalışacağız. İnşallah Pazartesi günü de çok önemli kritik maçlara giriyoruz. Bugün ve yarın tekrar şampiyonluk potasına da girdik. Fenerbahçe’mize Başarılar diliyorum. İnşallah inandık şampiyon olacağız.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yönetim Kurulu görev dağılımında Yetkin Çarpışır Başkan Vekili, Serkan Süslü Genel Sekreter, Yilmaz Sezgin ise sayman oldu. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Çekmeköy Şubesi Asil Aday oy pusulasında isimleri yer alan adaylar ile seçim sonrası oluşan listelerde yönetimde ki isimler şu şekildi sıralandı:  

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ÇEKMEKÖY ŞUBESİ BÜYÜK KONGRE DELEGESİ (ASİL DELEGE)

  1. LATİF COŞAR
  2. YUSUF POLAT
  3. YAŞAR KILDAN
  4. GÖKHAN BALCI
  5. ALİ MERAL

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ ÇEKMEKÖY ŞUBESİ (YÖNETİM KURULU ÜYELERİ)

  1. H. AHMET YETKİN ÇARPIŞIR
  2. YILMAZ SEZGİN
  3. COŞKUN BİLGİN
  4. SERKAN SÜSLÜ
  5. EMRAH ASLAN
  6. KERİM UÇUK

YEDEK YÖNETİM KURULU LİSTESİ (YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ)

  1. YALÇIN DEMİRKOL
  2. YUSUF KIRICI
  3. HAKAN AKDOĞAN
  4. RIZA ŞEKER
  5. RAHMİ ÇAKAN
  6. VOLKAN SÜLÜK

DENETİM KURULU ASİL LİSTE (YÖNETİM KURULU ÜYELERİ)

  1. ABDULLAH GELGEÇ
  2. HAZAR KORKMAZ
  3. ÜMİT DURUL
  4. RIDVAN BURAL
  5. ALİ RIFKI SEKMEN

DENETİM KURULU YEDEK LİSTE (YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ) 

  1. ERHAN KAYMAK
  2. AHMET ŞÜKRÜ UZUN
  3. ONUR EKİNCİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.