Dolar 32,5870
%0.23
Euro 34,8164
%0.44
Altın 2.421,470
%-0.47
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Çekmeköy Belediyesi’nden Reşadiye Mahallesi’ne yeni park

  • İstanbul Gündemi
  • 17.07.2021 - 17:30

Çekmeköy Belediyesi yaptığı çalışma ile bir süre orman lojmanı olarak kullanılan ve sonrasında atıl vaziyette bulunan 820 m² yüzölçümlü alanı köy halkının çok amaçlı olarak düğün, nişan, kına ve benzeri cemiyet toplantılarında kullanabilmesi için park ve meydan olarak düzenledi.

Düzenlenen alanın içerisine 160 adet ağaç ve 436 çalı dikimi ile 65 metrekare çim serimi yapıldı. Oyun grupları, oturma ve dinlenme alanları da bulunan parkın aydınlatması için ise solar sistem güneş enerjili 3 adet aydınlatma sistemi kuruldu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı park açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Mahalle Muhtarı Erkan Akyılmaz, belediye başkan yardımcıları, eski mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Poyraz, “Parkın bulunduğu atıl alanı halkımızın faydalanabileceği güzel bir mekan haline getirdik. Oyun alanları, oturma ve dinleme alanları ile hizmete açtığımız parkımız için muhtarımızın bir de çay ocağı talebi oldu. İnşallah en kısa sürede onu da parkımızın içine inşa edeceğiz.  Mahalle sakinlerimiz burada düğün, nişan, sünnet ve mevlit gibi organizasyonlarını da yapabilecek. Parkın yapımında emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.