Dolar 32,5801
%0.29
Euro 35,0341
%0.18
Altın 2.460,910
%1.01
Bist-100 9.835,00
%1.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Caner Erkin'den beklenmeyen Vitor Pereira çıkışı: Hocamı ilk ben karşılayacağım

  • İstanbul Gündemi
  • 03.07.2021 - 22:35

Portekizli hocayla ilk döneminde tartışma yaşayan Caner Erkin konusunu da değerlendiren Baki, 'Caner bana bu konuyu açtı. Dışarıya yansıyan kadar büyük bir problem olmadığını söyledi. Araları da iyiymiş. Caner de ‘Hocamı ilk ben karşılayacağım‘ dedi' ifadelerini kullandı. Öte yandan Baki, Pereira‘nın görüşmeler boyunca finansal konuları hiç gündeme getirmediğini belirtti.
Fenerbahçe‘de yılan hikayesine dönen yeni hoca konusu Vitor Pereira‘nın takımın başına getirilmesiyle sona erdi. Sarı-lacivertli kulübün basın sözcüsü Selahattin Baki, Vitor Pereira seçiminin bilinmeyenlerini anlattı.

Selehattin Baki‘nin açıklamalarından satır başları:

'İTİBARSIZLAŞTIRILACAK BİRİ DEĞİL'
'Vitor Pereira sürecini anlatayım. Birkaç hoca adayıyla görüştük. Takip ettiğim kadarıyla yüzde 80‘ini kimse tutturamadı. Bu bizim açımızdan iyi bir şey. Bizim için işler bu sene yürüyor. Kimseyi bulamadılar da Pereira getirdiler gibi hava yaratılmaya çalışılıyor. Kesinlikle öyle bir şey yok. Teknik direktör olarak itibarsızlaştırılacak biri değil. Son 5-6 yılda, hatta görüştüğümüz bazı hocalara bakınca en yüksek puan ortalamasını yakalayan, ciddi başarılar kazanmış, tepelere oynamış bir teknik adam.

'BAŞARININ UCUNDAN KIL PAYI DÖNDÜ'
Bu sene bizim için vakit kaybı diye bir şey söz konusu olamaz. Hemen tekeri döndürecek bir hoca aradık. Görüştüğümüz hoca adayına da takım analizini yaptırdık. Kim gelecektiyse dersine çalışmış, hazır olarak gelecekti. Daha önce Fenerbahçe ile başarının ucundan kıl payı dönmüş bana göre, enteresan bir sezondu tabii ona girmeye gerek yok.

'İÇİNDE KALMIŞLIK VAR'
Görüştüğümüz tüm hocalara teşekkür ediyorum. Bizim için çok sayıda maç seyretmek, analiz yapmak zorunda kalıyorlar. Burayı tanıyor, ülke ve medya dinamiklerini biliyor, buradaki baskıyı biliyor, taraftarla arası iyiydi. Hem duygusal hem tutkulu hem de içinde kalmışlık var. Takımla ilgili analizleri de vardı. Kendisi anlatır. Vitor Pereira‘da karar kıldık.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.