Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

'ÇAKMAK' SONRASI YANGIN DURMUYOR!

  • İstanbul Gündemi
  • 19.07.2021 - 23:23

Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi projesiyle Çakmak Mahallesi‘nde vizyon bir proje olarak adlandırılan, Ümraniye Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilecek proje için atılan adımlarda başkanların çatışması sürüyor.

 
 
Çakmakspor Kulübü Başkanı Seyfullah Aslantürk‘ün geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar sonucu, spor camiasında sular çalkalanmaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden Çakmakspor Kulübü Başkanı Seyfullah Aslantürk‘ün, Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Ocak‘ı hedef alan açıklamaları spor ve siyaset camiasına bomba gibi düştü.
 
 
BAŞKAN ALİ YAZLI‘DAN SERT AÇIKLAMALAR
 
Başkan Aslantürk‘ün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar sonrasında Ümraniye Kulüpler Birliği‘nden yazılı bir açıklama geldi. Ümraniye Kulüpler Birliği Başkanı Ali Yazlı, Çakmakspor Kulübü Başkanı Seyfullah Aslantürk‘ü yaptığı açıklamaları sonrasında ‘İftiracı‘ olarak adlandırarak, Cantürk‘ün ifadelerinin kabul edilebilir bir yanı olmadığını ifade etti.
 
 
YAZLI: 'SEYFULLAH BEY ÖNCEDEN BİLİYORDU'
 
Ümraniye Kulüpler Birliği adına yaptığı yazılı açıklamada Başkan Ali Yazlı şu ifadelere değindi;
 
‘Ümraniye spor kamuoyuna; Bu açıklama Çakmakspor Başkanı Seyfullah Aslantürk‘ün Facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşımlarına istinaden yazılmıştır. Çakmakspor‘un sahasının taşınacağı Ümraniye spor camiasından ziyade, Seyfullah bey önceden biliyordu. Konu ile ilgili belediyede Gençlik Spor Müdürü Yusuf Ocak ve Ethem Başkan ile Tepeüstü‘ndeki Trabzonpark‘a yapılacak olan futbol sahası ve tesisin kullanımı konusunda defalarca görüşmeler yapıldı.
 
 
'SEYFULLAH ASLANTÜRK ZORLUK ÇIKARMAYACAĞINI SÖYLEDİ'
 
Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanı olarak da benim bulunduğum görüşmede, Seyfullah Aslantürk tesisi boşaltmak için biraz süre istedi ve İsmet Başkan da ihaleye çıkılacağını ancak buranın boş olarak teslim edildiğinin belgelenmesi gerektiğini ifade etti. Seyfullah Aslantürk de buna binaen, ‘Tamam Başkanım hiçbir zorluk çıkarmayacağız’ dedi. Maalesef İsmet Başkan ile görüşme halinde iken avukatı yürütmeyi durdurma kararı aldırmak için mahkemeye başvurmuş v bunun üzerine belediye yönetimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı‘nca çıkılacak olan, Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ihalesinin gecikmesine sebep olması ve verilen sözünü tutmaması nedeniyle tesislerin yıkımı kararını uyguladığını öğrendik.
 
 
'BU TARZ İFADELERİ KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR!'
 
Yıllarca belediye yönetimleri ile anlaşmakta sorun yaşayan Seyfullah Bey‘e karşı, İlçe kulüplerimizin bakışı orada spor yapan çocukların varlığıdır. Seyfullah Aslantürk kendi Facebook sayfasında, işi iftira ve hakaret boyutuna kadar getirmiş, Yusuf Ocak Bey‘i töhmet altında bırakıcı ifadeler kullanmıştır. Bu tarz ifadeleri kabul etmemiz mümkün değildir. Bir spor kulübünün tesisleşmesine yardımcı olmak, belediyemizin ve spor müdürümüzün zaten görevidir, yardımcı olmayı şahsi menfaat sağlamak olarak lanse etmenin iftiradan başka bir izahı yoktur. İnancımız odur ki; Ümraniye belediyemiz ve Ümraniye kulüpleri, Çakmakspor ve sporcuları mağdur edilmeyecek bir yol bulacaktır.‘
 
Göksenin AKTAŞ - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.