Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7988
%0.19
Altın 2.495,790
%0.45
Bist-100 9.480,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BURHAN BEKTAŞ; “BAŞBUĞ’UN FİDANLARI TUZLA’DA YEŞERİYOR”

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2021 - 12:47

Programa; Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Zehir, İlçe Müftüsü Mustafa Aydın, İstanbul Ülkü Ocakları 1. Bölge Başkanı Davut Kerim Cebeci, Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer ve meclis üyeleri, iş adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

‘DOĞAMIZDA SİZLER GİBİ MİLLİ SERVETİMİZDİR’

Programda bir konuşma gerçekleştiren Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Bektaş: “Geleceğimizi yeşertecek, milletimizin ve ülkemizin milli ve ahlaki değerlerini taşıyarak bizlerin ‘kızıl elma’ yolunda ki en büyük umutları olan kıymetli çocuklarımız için bu etkinliği gerçekleştiriyoruz” diyerek ‘doğamız da sizler gibi milli servetimizdir’ dedi.

Milli güvenlik için kuraklıkla mücadelede insanlık adına yapılacak her fidanlığın hayati öneme sahip olduğunu dile getiren Bektaş: “Ağaçları her zaman korumalı, doğal gıdalar ile beslenmeli ve çevremizi mümkün olduğunca ağaçlandırmaya çalışmalıyız” diye konuştu.

‘TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLARIMIZI MESUT VE BAHTİYAR GÖRMEKTİR’

Konuşmasının devamında çevre ve doğa bilinci adına tüm gayretleri insanlık için verilmeli diyen Burhan Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bütün gayemiz bu toprak için,  toprağa düşenlerin çocuklarını topraklar üzerinde mesut ve bahtiyar görmektir. Başta çocuk şehitlerimiz ve değerli evlatlarımızın geleceğe nefes olmaları ve isimlerinin yaşatılması için yapmış olduğumuz bu etkinlikte; Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Türk Gençliği’nin yol başçısı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’nin önderliğinde hormonal ve kimyasal gıdalardan uzak durmaları ve çevre bilincinin oluşması için verecek olduğumuz sebze ve meyve tohumlarını da evlerinde büyüterek doğal beslenmeye teşvik etmeli” olduğunu söyleyerek doğa bilincinin çocuklara aşılanması gerektiğini vurguladı.

‘EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞŞEKKÜR EDERİM’

Konuşmasının sonunda ‘vatan sevgisi=çevre bilinci’ diyen Ocak Başkanı Bektaş: Başta bizlere bu imkanları sağlayan doğa ve çevre bilincine sahip olan, Tuzlamıza bir çok yeşil alan kazandıran Sayın Şadi Yazıcı’ya ve tüm Belediye personeline, hepsi birbirinden kıymetli ülküdaşlarıma geleceğimizin teminatları sevgili çocuklarımıza şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Herkes bilsin ki Başbuğ’un fidanları Tuzla’da yeşeriyor” diyerek cümlelerini tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.