Dolar 32,5405
%0
Euro 35,0105
%0.52
Altın 2.426,120
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BURCU KARA, HAYATTAN BEKLENTİLERİNİ VE PROJELERİNİ ANLATTI

  • İstanbul Gündemi
  • 06.11.2020 - 11:21

Ekranların sevilen ve beğenilen yüzü oyuncu Burcu Kara, magazin dergisi MAG’a verdiği röportajda hayatını, evliliğini ve projelerini anlattı.

 

“Hayata çok erken atıldığım için her şey çok hızlı gelişti. Bu durum aslında hem iyi hem kötü. Mesela hiç kendi yaşıtım biriyle okumadım, herkes benden iki üç yaş büyüktü. Hatta üniversiteye başladığımda on altı yaşındaydım ve yurtta benden on yaş büyükler vardı aslında anormal olan benim yaşımdı. Hayatım boyunca hep sınıf arkadaşlarımdan fiziksel ve duygusal şiddet görmüşümdür. Ailem ve etrafımda yaşımı unutup her zaman benden beraber okuduğum çocukların olgunluğunu bekledi, belki ben de kendimden bekledim. Erken okula gitmenin negatif tarafları daha çok gibi görünüyor. Mesela uzun yıllar master yapmayı düşünmedim hiç ama sonrasında otuz yaşımda oyunculuk masteri yaptım.”

 

“UMUT ETMEZSEN ÖMÜR GEÇMEZ”

 

“Hayatta yaşanılan her şey birer tecrübedir. Sizi zenginleştirir ve hayattaki duruşunuzu belirler. Oyunculuktan önceki hayatım da beni oyunculuğa hazırlamış. Hayatın ta kendisini oynayabiliyorsan, canlandırmaya çalıştığın karakter gerçek oluyor. Geçtiğim yollar, yaşadığım başarısızlıklar, mutsuzluklar beni yapmak istediğim şeye getirdi. O yüzden insanların en ufak mutsuzlukta yıkılıp, pes etmelerine kızıyorum. Oysaki hayatın, bir sonraki aşamada sana ne hazırladığını umut etmezsen ömür geçmez.”

 

“BAŞKALARIYLA DEĞİL, KENDİMLE UĞRAŞIRIM”

 

“Çok teslimiyetçi bir yapım vardır ve hep hayırlısı buymuş diye yaşarım, öfkemi bastırırım. Tabi bunun da faydasını hep gördüm. Hırslarımla beslenmem, herkesin kısmeti neyse öyle yaşar diye düşünüyorum. O yüzden başkalarının işini gücünü, malını mülkünü asla görmem sadece kendimle uğraşırım. Bunu da herkese tavsiye ederim, çok hafif yaşıyorsun. Bir de geçmişe bakmamak, öğreneceğimi öğrendim deyip önümüze bakmak en iyisi. Kısaca kendimizi olumsuz düşüncelerden sıyırıp hep yol almak gerekiyor.”

 

“ÇOK FAZLA ORTAK ZEVKİMİZ VAR”

 

“Çok sevdiğim ve saydığım bir eşim var, çok mutluyum. Kendisi de bana karşı öyle. Çok fazla ortak zevkimiz var. Beraber vakit geçirmeyi, doğayla ilgilenmeyi, evde vakit geçirmeyi, misafir ağırlamayı, seyahat etmeyi seviyoruz. Birbirimizin üzerinde hakimiyet kurmaya hiç çalışmadık ve bu en kıymetli şey. Sınırlara saygı duymak, empati kurmak ve evlide olsan ona alan bırakmak gerekiyor. Sahibi olduğun biri değil de hayatı paylaştığın biri olduğunu unutmamak gerekiyor.”

 

“UMARIM GÜÇLÜ BİRİ OLUR”

 

“Oğlumun mutlu olduğu şeyi yapmasını istiyorum. Elimizden geldiğince bunun için çabalıyoruz çünkü hem benim hem babasının hikayesi de engellerle dolu. Ulaşmak istediğimiz yere çok zor geldik. Onun da bizim kadar mücadeleci olmasını çok isterim. Umarım güçlü bir çocuk olur.”

 

“DİJİTAL PALTFORMLARDA REYTİNG KAYGISI YOK”

 

“Dijital platformlar; daha özgür olabildiğiniz, hem yapımcıların hem oyuncuların yeni denemeler yapabildiği bir ortam. Reyting kaygısı olmadan hayal gücünü kullanabildiğin bir alanda çalışabilmek hepimize çok iyi gelecek. O nedenle dijital platformların daha da artmasını diliyorum.”

 

“ASLA ‘ASLA’ DEMEM”

 

“Büyük laflarım hiç yok ama prensiplerim var. Hayatımda, genel huzurumu bozacak hiçbir şeyi istemiyorum. Evimin düzenini bozacak çalkantılardan korkuyorum. Hayatın çok kısa olduğunu her şeyin gelip geçici olduğunu unutmadan, kimseyle tartışmaya girmeden yaşamaya çalışıyorum. Asla, çok iddialı bir kelime. Hayat çok değişken ve büyük sınavlarla dolu. Seni kaçındığın yerden vuruyor. Genelde “asla yapmam” demiyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.