Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BUĞRA KAVUNCU KARTAL’DA YENİ ÜYELERE SESLENDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 24.10.2020 - 11:23

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı, düzenlediği bir organizasyon ile yeni üyelere rozetlerini taktı. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nin bahçesinde gerçekleştirilen törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Milletvekilleri Ahmet Çelik, Hayrettin Nuhoğlu, GİK üyeleri Emine Küçükali, Dursun Çolak, Murat Karaman ve Meral Alemdar’ın yanı sıra Kartal İlçe Yönetim kurulu ve vatandaşlar katıldı.

 

Törende bir konuşma yapan İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, ilçe olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, “İlçe binamızı ilk kiraladığımızda evlerimizden getirdiğimiz üç plastik tabure ve bir küçük çay makinası ile çıktığımız yolda, omuz omuza mücadelesine devam eden arkadaşlarımı bu coşkulu kalabalığın içinde gördüğüm için çok huzurluyum. İlk gün 123 kişi ile başlayan ilçe teşkilatımız, şimdi bir günde bu kadar kayıt yapabilir hale gelmiştir. Bugün üye sayımız 2 bin 400’ün üzerine çıkmıştır. İYİ Parti, yeni üyelerimiz ile iktidara emin adımlarla yürüyecektir” ifadelerini kullandı.

 

‘ÖZGÜRLÜĞÜN BİR TANIMI DA BUDUR’

 

Rozetlerini takmadan önce kürsüden üyelere seslenen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti’nin hedefinin iktidar olduğunun altını çizdi. Kavuncu, “26 Temmuz’daki kongremizde kendimize birtakım hedefler belirledik. Bizim ana hedefimiz, Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanlığı’na taşımaktır. Ama bu hedeflere ulaşmak öyle kolay değil. Sahada olacaksınız, anlatacaksınız. İYİ Parti, hedeflerine emin adımlarla, oy oranını her gün artırarak ilerliyor. Bu ülkede yaşananlardan ötürü huzursuzuz. Adalete ve hukuka inanmaktan başka yapacak bir şey yok. Üyelik sadece yakanıza takılacak rozet değil, İYİ Parti iktidarında ülke yönetiminde söz hakkı sahibi olacaksınız. Hiç kimse size dayatma yapmayacak, sizden biat istemeyecek. Özgürlüğün, bağımsızlığın başka bir tanımı da budur. Kartal İlçe Başkanıma bu çalışmasından ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.