Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BU PETEKLER ISINMAK İÇİN SADECE 0,46 LİTRE SU HARCIYOR!

  • İstanbul Gündemi
  • 01.12.2020 - 16:17

31-34 kg ağırlığındaki standart petekleri 11 yıllık bir Ar-Ge çalışması sonucunda 13,8 kg’ye düşüren Enover Enerji, ısı transfer sistemi EHP teknolojisini kullandığı peteklerde ısınmak için sadece 0,46 litre su harcarken, üretim maliyetlerinde ise %66’ya varan oranda tasarruf sağlıyor.

Isınmak için konutların ve iş merkezlerinin demirbaşı peteklerin üretiminde çağ değişiyor. Eski teknolojiye sahip peteklerin üreticilere maliyetleri ile kullanıcılara sunduğu performans, verim ve tasarruf ise yeterli bulunmuyor. Isıtma sistemleri sektöründe Ar-Ge bazlı teknolojik ürünlerin üretimini gerçekleştiren Enover Enerji, dünyada ilk ve tek, bilinen en hızlı, en verimli, en maliyet etkin ve en basit ısı transfer sistemini kullandıkları EHP teknolojisinin yer aldığı peteklerin üretiminde %66’ya varan oranda ekonomik tasarruf sağlarken, standart peteklerde gerekli olan yıllık bakım ve temizlik gereksinimini de ortadan kaldırıyor.

HEM DAHA HAFİF HEM DE DAHA AZ SU HARCIYOR

Her evde ve ofiste denk gelinen peteklerin ağırlığı 30 kilogramdan fazlayken, ısınması için harcadığı su miktarı da 6 litre oluyor. Standart peteklerde aynı teknolojinin yaklaşık birkaç asırdır kullanılması hem üretici hem de tüketici tarafından üretilmeye ve kullanılmaya mecburiyet oluştururken, duruma Enover Enerji’nin EHP teknolojisi son veriyor. Enover Enerji’nin nano teknolojik partikülleri içerisinde bulunduran EHP teknolojisinin yer aldığı peteklerinin ağırlığı muadillerine karşı 13,8 kilograma düşmesiyle dikkat çekiyor. Normal peteklerde olduğu gibi yıllık bakımların da gerekmediği Enover Enerji’nin EHP’li petekleri, aynı zamanda 0,46 litre gibi çok az su harcayarak ciddi oranda tasarruf da sağlıyor.

ÜRETİM MALİYETLERİNDE DE BÜYÜK KAZANÇ

Hem üretimindeki yüksek maliyet hem de kullanıcıya yansıttığı faturalar ile yüksek verim sağlayamayan standart peteklere karşı daha hafif ve daha az su harcayarak verimliliği yüksek, tasarruflu petekler hayal olarak görülüyordu. Üretim süreçlerinde eski teknolojiyi barındıran standart peteklerin maliyetlerinin azaltılması ve performansının artırılması için yıllarca Ar-Ge çalışmalarına devam eden Enover Enerji, EHP teknolojisi ile petek üretiminde büyük bir adımı atmayı başardı. Birçok uluslararası akredite enstitü ve kuruluş tarafından tescillenen ve tamamı patentlenen EHP teknolojisinin yer aldığı peteklerinde teknolojinin gücünü kullanan Enover Enerji, peteklerin üretiminde %66’ya varan oranda ekonomik tasarrufu sağlıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.