Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BTP' NİN 5. BÜYÜK OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 19.10.2020 - 11:49

Bağımsız Türkiye Partisi, kongre heyecanı yaşadı. Parti, 5’inci Olağanüstü Büyük Kongresi’ni Ankara Sincan’da bulunan Harikalar Diyarı’ndaki Amfitiyatro’da gerçekleştirdi. 81 ilden gelen tüm delegelerin katılımı ile yapılan oylamada, kongreye tek aday olarak giren ve partinin merhum genel başkanı Haydar Baş’ın olğu olan Hüseyin Baş, tüm oyları alarak genel başkan seçildi.


Pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen kongrede, geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden BTP’nin merhum genel başkanı Prof. Dr. Haydar Baş da sinevizyonla anıldı.
 

‘GURURLA SÖYLÜYORUM, BEN HAYDAR BAŞ’IN OĞLUYUM’ 

Oylama öncesi delegelere hitap eden Türkiye’nin en genç genel başkanı, konuşmasına merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ı rahmet ve minnetle anarak başladı. “Gururla söylüyorum, ben Haydar Baş’ın oğluyum” diyen Hüseyin Baş şöyle devam etti: “24 yaşında kendini Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum diyen Deniz Gezmiş’in izinden ben de kendimi 29 yaşında Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına adıyorum. Bu koltuğun hayrını görmeye değil hakkını vermeye geldim.”
 
‘GENÇLERLE YENİ BİR TÜRKİYE İNŞA EDECEĞİZ’

Konuşmasında gençlere özel bir yer ayıran Hüseyin Baş, “Ben Türkiye’nin en genç genel başkanıyım. Ben Türkiye’nin yüzde 40’ı olan gençlerin temsilcisiyim. Ben ve sizler o gençlerin tamamına ulaşacağız ve onları bu davanın merkezine koyacağız. Gençlerimizle birlikte bir Türkiye inşa edeceğiz. Hayallerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

“TEKNOLOJİ ÇAĞINA MÜHRÜMÜZÜ VURACAĞIZ”

Türkiye’nin tüm sorunları için çözüm reçetelerine sahip olduklarını ifade eden Hüseyin Baş, BTP’nin teknoloji çağına mührünü vuracağını ifade etti ve ekledi: “Önümüzdeki 20 yılda muhtemelen bambaşka sabahlara uyanacağız. Çağ iletişim çağı, çağ bilişim çağı, çağ teknoloji çağı ve bu çağın çarklarını döndürebilecek yegâne sistem var elimizde. İnsanımızın potansiyelini ortaya çıkarabileceği, vatanına milletine topyekün topraklarına hizmet edebileceği bir anlayışı artık uygulamamız gerekiyor.”

TÜM OYLAR HÜSEYİN BAŞ’A

 
Hüseyin Baş’ın konuşmasının oy kullanma işlemine geçildi. Tüm delegelerin tamamının oyunu alan Hüseyin Baş, Bağımsız Türkiye Partisi’nin genel başkanlığına seçilmiş oldu. Teşekkür konuşmasında Bağımsız Türkiye Partisi’nin iktidar yolculuğunun başladığını ifade eden Hüseyin Baş, “Gençlerle birlikte hayalleri gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.