Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7787
%-0.55
Altın 2.441,250
%0.21
Bist-100 9.946,00
%2.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BTP LİDERİ HÜSEYİN BAŞ'TAN 9 EYLÜL MESAJI

  • İstanbul Gündemi
  • 12.09.2020 - 08:24

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayındı. Aynı zamanda ülkemizin güncel durumu ile de açıklamalar yapan Baş, ‘Atatürk ve silah arkadaşları bu vatan için yoklukla var olma mücadelesi verdi. Şimdi küresel tefecilerin oyuncağı olmaktan kurtulma zamanıdır” dedi.


‘BU TABLOYU ATATÜRK ÇİZDİ’


BTP lideri Hüseyin Baş, “Bu hareket sadece bir savaş değil, yoklukla var olma mücadelesi vermekti. Olmaz dediklerini, yapamaz dediklerini yapan, Mehmetçiğimizi yöneten ve yön veren Mustafa Kemal Atatürk’ün, azmi, basireti ve kararlılığı galibiyeti getirmiş, düşmanı denize dökmüş ve Türk milletini sevince boğmuştu” dedi.  

‘YUNANI KARAYA ÇIKARIR, TEKRAR DENİZE DÖKERİZ’

Yunanistan ile yaşanan krize de değinen Baş “Bugünümüze baktığımızda dün denize döküle döküle kaçan Yunan’ın tekrar kaşıntısının tuttuğu aşikârdır. Dün karada uygulamak istedikleri Sevr’i, bugün denizlerde uygulamak amacındalar. Yalnız şunu çok iyi bilmelerini isterim ki Türkiye, düne göre bugün çok daha güçlüdür. Eğer tarihten ders almaz ve tekrar bir yanlışa düşerlerse, onları ders olsun diye karaya çıkarır. Bir daha denize dökeriz. Buna hazırız” diye konuştu.

‘ASKERİ VE SİVİLİ İLE BİR BİLEK BİR YÜREK OLMAKTIR’

“Burada ülkemizin yapması gereken, merhum liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş’ın ifadesiyle ‘askeri ve sivili ile bir bilek bir yürek olmaktır’ diyen Hüseyin Baş, “Türkiye’nin güçlü olup, dik durması ekonomik bağımsızlığını elde etmesiyle mümkündür. Buda ancak ve ancak Milli Ekonomi Modelini devreye koyarak olur. Öz kaynaklarımızı devreye koyarak dışa olan bağımlılığımızı bitirmemiz şart ve kaçınılmaz olmuştur” ifadesini kullandı.

‘GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN MİLLİ EKONOMİ MODELİ ŞARTTIR’

Türkiye üzerinde hesabı olanlardan finans kaynağı sağlamaya çalışmanın, Akdeniz’deki haklarımızı tam manası ile savunulacağı kanaatini oluşturmadığını belirten Hüseyin Baş “Ayrıyeten üstüne üstlük küresel tefecilere ülke kaynaklarını aktarmaktan vazgeçmediğimiz sürece bu tefecilerin oyuncağı olmaktan kurtulamayız. Dünya arenasında sesimiz kısılır, her gün yeni oyunlarla karşı karşıya kalırız. Güçlü bir Türkiye için, Güçlü ve sağlam temelli yarınlar için var gücümüzle çalışıyoruz. Milli Ekonomi Modeli ile ülkemizi tam bağımsız, müreffeh yarınlara hazırlayabilecek tek kadroyuz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.