Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

‘BİZLER VATAN NÖBETİMİZİN BAŞINDAYIZ’

  • İstanbul Gündemi
  • 11.04.2021 - 18:57

Ümraniye Meydanı saat kulesi önünde yapılan etkinliğe; Ümraniye Milli İrade ve Eğitime Destek Platformu üyelerinin yanı sıra basın mensupları da katıldı.

‘BU MİLLET, KENDİSİNE BİÇİLEN KEFENİ YIRTIP ATTI’

Bir platform üyesinin Saat Kulesi önünde yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: Bu aziz millet, tarihin en organize ve en alçakça kalkışmalarına karşı yekvücut olup ayağa kalkmıştır, kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp atmış, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dâhilî ve haricî düşmanlarına bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşatmıştır.

‘MİLLETİN VERDİĞİ RÜTBE, MİLLETE KARŞI KULLANILAMAZ’

15 Temmuz‘da verilen dersi idrak etmekten uzak olanlar bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cür‘etine ve hadsizliğine kalkışmışlar! Millet iradesine karşı hâlâ bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkanlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz:

‘DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE VATAN NÜBETİNDEYİZ’

Hodri Meydan! Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz. Dâhilî ve haricî bütün bedhahlar, ve onların her türlü uzantıları bilmeliler ki, biz gerektiğinde 'BİN gider BİR döneriz ama ZAFERLE döneriz.' Kamuoyuna saygı ile duyurulur”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.