Dolar 32,5503
%0.2
Euro 34,9359
%-0.1
Altın 2.446,840
%0.44
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Birçok kulüpten teklif alan Halil Akbunar, Fatih Terim için Galatasaray'ı tercih etti

  • İstanbul Gündemi
  • 02.07.2021 - 20:34

Sarı-kırmızılılar Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk transferinin ardından Göztepe‘de forma giyen Halil Akbunar‘ı bitirmek için harekete geçti. Fatih Terim‘le çalışmak isteyen milli futbolcu bu sebeple diğer takımlardan gelen teklifleri reddetti. Görüşmelerin sonuçlanmasının ardından resmi imzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor.
Galatasaray yeni sezon öncesi ilk transferlerini Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara‘yı renklerine katarak yapmıştı. Sarı-kırmızılılar, geçen sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Halil Akbunar‘ı da transfer etmek için harekete geçti.

YÖNETİME AYRILIK İSTEĞİNİ BİLDİRDİ
Fanatik‘in haberine göre; Galatasaray‘ın Göztepe‘den bonservisini almaya çalıştığı Halil Akbunar, Florya‘nın yolunu tutmak için artık resmi imzaların atılmasını bekliyor. EURO 2020 kadrosunda yer alamadığı için büyük üzüntü yaşayan ve geçen sezonki performansının da üzerine çıkabilmek adına özel hazırlıklar yapan Halil, diğer takımlardan da teklifler aldı. Fakat deneyimli isim, Galatasaray‘da Fatih hocayla çalışmak istemesinden dolayı Galatasaray‘ın teklifine daha sıcak yaklaştı. Göztepe ile 1 yıllık kontratı kalan Halil, yönetime de ayrılık isteğini bildirdi. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 4.8 milyon euro

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.