Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bilal Erdoğan, Farika Sohbetlerinde Gaziosmanpaşalı Gençlerle Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 22.10.2021 - 19:48

Gaziosmanpaşa Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verdiği Farika Sohbetleri‘ne yeniden başladı. Yeni sezonun ilk konuğu Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan oldu. Farika Kitaplı Kahve’de düzenlenen programda gençlerle bir araya gelen Bilal Erdoğan, kültür, sanat ve eğitim üzerine sohbet gerçekleştirdi, gençlerin sorularını cevapladı.

Bilal Erdoğan‘ı, program öncesi Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta karşıladı. Başkan Usta ile birlikte Farika Kitaplı Kahve’yi gezen Bilal Erdoğan, ders çalışan öğrencilere başarılar diledi. Daha önce Gaziosmanpaşa Belediyesi‘nin Sanat Akademisini de gezme fırsatı bulduğunu dile getiren Erdoğan, Farika Kitaplı Kahve konseptini çok beğendiğini ve tüm ilçelere örnek olması gerektiğini ifade etti.

BİLAL ERDOĞAN: “FARİKA, GELECEKLERİNİ DÜŞÜNMELERİ İÇİN BİR FIRSAT”

Farika Kitaplı Kahve’nin gençler için önemli bir hizmet olduğunu belirten Bilal Erdoğan, “Gençlerimizin bir ihtiyacı şu anda bu tür ders çalışacak alanlar. İstanbul gibi yoğun nüfus yoğunluğu olan şehirde, Gaziosmanpaşa gibi bu nüfus yoğunluğunun en üst düzeyde olduğu yerde özellikle bu daha büyük bir ihtiyaç haline geliyor. Dolayısıyla bu tür mekanlar gençlerimizin sınav hazırlık dönemleri için, arkadaşları ile buluşmaları için, bazen bir kitaba dalıp hayaller kurmaları için, geleceklerini düşünmeleri için bir fırsat diye düşünüyorum. Çok da şık hazırlanmış. Hem manzarası ile hem çevresindeki açık alanlarıyla güzel bir mekân olmuş. Farika Kitaplı Kahve çalışmasından dolayı belediyemizi tebrik ediyorum. Gençlerimize hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.