Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Beşiktaş’ta vatandaşlar ‘Caz Festivali’nde keyifli anlar yaşadı

  • İstanbul Gündemi
  • 26.09.2021 - 20:36

Müzik ve festival etkinlikleriyle İstanbullu ve Beşiktaşlı vatandaşları bir araya getiren Beşiktaş Belediyesi, Revival konserlerinden sonra Sanatçılar Parkı’nda keyifli bir caz festivaline ev sahipliği yaptı.

Sanatçılar Parkı’nda bu yıl ikincisi düzenlenen 28. İstanbul Caz Festivali kapsamında Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Fainschmitz ve caz dünyasının genç isimleri sahne aldı. Dinleyiciler keyifli bir atmosferde caz müziğinin tadını çıkardı.

28. İstanbul Caz Festivali Direktörü Harun İzer, “Bu sene ikinci kez Sanatçılar Parkı’ndayız. Beşiktaş Belediyesi’yle iş birliğimiz devam ediyor. Caz yeniliğe, doğaçlamaya ve yeni sözlere çok açık, Türkiye’nin müzik kültürüyle de örtüşen bir müzik tarzı.” dedi.

Sanatın ve müziğin herkese ne kadar iyi geldiğini vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise; “Sanatçılar Parkı’nda geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 28. İstanbul Caz Festivali’ne ev sahipliği yaptık. Komşularımız yeşil ve müzikle buluşurken, Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Fainschmitz ve caz dünyasının genç isimleri ile keyifli bir caz festivali gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.