Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEŞİKTAŞ’TA ‘SAHA ÇÖZÜM HAREKETİ’ BAŞLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 13.10.2020 - 15:17

Alanında uzman, genç ve dinamik kişilerden oluşan Saha Çözüm Ekibi, Beşiktaş’ın sokaklarında maske ve dezenfektan dağıtacak. Aynı zamanda komşulara belediyenin projelerini anlatacak, anketler yapacak ve sorunları dinleyip talepleri not edecek.

İlk mahalle ziyaretini Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat eşliğinde gerçekleştiren 'Saha Çözüm Ekibi', Beşiktaş sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Özellikle Başkan Rıza Akpolat’ı karşılarında taleplerini dinlerken bulan vatandaşlar hem şaşırdı hem de çok sevindi. Vatandaşlara maske, dezenfektan ve Beşiktaş’ın Kent Kültürü Dergisi B+’nın da içinde yer aldığı çantaları teslim eden ekip ise mahallelinin şikâyet ve taleplerini not etti.

'Beşiktaş’ta birlikte varız. Mahalle ziyaretlerimiz devam edecek' diyen Başkan Rıza Akpolat çalışmayla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: 'Beşiktaş’ta maske ve dezenfektan dağıtacağız. Risk alanı oluşturan yerleri başından beri dezenfekte ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Ben de ekibimizle birlikte bütün komşularımızla bir arada olacağım. 23 mahallenin tamamında olacağım. Beşiktaş’ta girilmedik sokak bırakmayacağız. Bu işi birlikte başaracağız. Varsak da hep birlikte varız.'

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.