Dolar 32,3349
%0.17
Euro 35,1808
%-0.01
Altın 2.244,870
%0.06
Bist-100 8,72
%-1.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Beşiktaş Belediyesi’nden sanata büyük destek

  • İstanbul Gündemi
  • 27.05.2022 - 10:57

26-29 Mayıs günleri arasında düzenlenecek ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen fuara, Beşiktaş Belediyesi 27 sanatçıyla katılıyor.

Sanatın barışçıl yanını duvarlara aktarıyorlar

Bir grafiti ve iki sokak sanatçısı da fuar süresince Beşiktaş Belediyesi tarafından kurulan duvarda performanslarını sergileyecek. Sanatçılar, son dönemde dünyayı etkisi altına alan çatışmalara karşın sanatın barışçıl yanını duvarlara aktarıyor. Sokak sanatçılarının çalışmaları fuardaki açık alanda, 24 sanatçıya ait eserler ise Beşiktaş Belediyesi’nin A30 numaralı stant alanında ziyaret edilebilecek.

4 bine yakın eser ziyaretçiyle buluşacak

Birçok müzik dinletisinin ve atölye çalışmasının eşlik edeceği dört günlük fuarda, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve çeşitli illerin galerilerinin yanı sıra yurt dışından da pek çok galeri uluslararası sanat etkinliğinde yer alıyor. Yüzden fazla galeri, müze ve üniversitenin stant açtığı fuarda, binden fazla sanatçının 4 bine yakın eseri ziyaretçiyle buluşacak.

“Beşiktaş Belediyesi’nin desteğini görmekteyiz”

Sanatçı Halil Eren’de desteklerinden dolayı Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkür ederek, şunları dile getirdi: “İllüstrasyon ve çağdaş sanat yapıyorum. ArtContact sergisinde Beşiktaş Belediyesi’nin standındayız. Genç sanatçılar olarak 2 yıldan bu yana Beşiktaş Belediyesi’nin desteğini görmekteyiz. Yine bu sergide de desteklerini esirgemediler.”

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.