Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ ŞİDDETLİ YAĞIŞA KARŞI SEFERBER OLDU

  • İstanbul Gündemi
  • 23.06.2020 - 22:07

Ayrıca Beşiktaş Belediyesi tarafından fırtına nedeniyle oluşan 43 su baskını, 36 ağaç devrilme vakası tespit edildi. Daha önceden hazırlıklarını yapan Beşiktaş Belediyesi ekipleri vakit kaybetmeden, belirlenen yerlerde konumlanıp gerekli müdahalelerde bulunarak ilçe sakinlerinin mağdur olmasını engelledi.

BAŞKAN AKPOLAT: ‘‘KRIZ MASASI’ OLUŞTURDUK’’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 'Fırtına tahminlerinin ortaya çıktığı ilk andan itibaren Belediyemizde bir ‘Kriz Masası’ oluşturduk. Muhtemel risklere yönelik sahada hazır bulunan ekiplerimiz, koordinasyon halinde gerekli müdahaleleri ivedilikle gerçekleştirmektedirler.” dedi.

Ayrıca Akpolat, Beşiktaş Belediyesi ile İSKİ’nin geçtiğimiz aylarda başlattığı altyapı çalışmalarını da hatırlattı ve ekledi: “Ortaya çıkan bu tabloda çok net bir şekilde görüyoruz ki, Beşiktaşımızın uzun yıllardır ihmal edilen altyapı sorunlarına yönelik İSKİ ile başlattığımız çalışmalar hayati önem taşımaktadır. Beşiktaş‘ta bu tip durumları önlemek için kronik sorunlara kalıcı çözümler getiriyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.