Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ, HALDUN BOYSAN'I UNUTMADI

  • İstanbul Gündemi
  • 05.09.2020 - 15:21

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat “Beşiktaş İyileşecek” etkinliklerinde “Bence Hiç Komik Değil” adlı tiyatro oyununda rol alan Haldun Boysan’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Başkan Akpolat, Boysan’a Allah’tan rahmet, ailesine yakınlarına ve sanat dünyasına baş sağlığı diledi.

 

Beşiktaş Belediyesi’nin ‘’Beşiktaş İyileşecek’’ etkinlikleri kapsamında düzenlediği sahne sanatları gösterilerinde sahnelenecek olan “Bence Hiç Komik Değil” adlı tiyatro oyununun sanatçılarından Haldun Boysan, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Sanat dünyasını üzüntüye boğan Haldun Boysan’ın kaybı sonrası sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Başkan Rıza Akpolat şu ifadeleri kullandı:

 

“Değerli sanatçımız; örnek Beşiktaşlı Haldun Boysan’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”

 

Beşiktaş Sporcular Parkı’nda 6 Eylül Pazar Günü sahnelenecek olan “Bence Hiç Komik Değil” adlı tiyatro oyunu oyuncu Haldun Boysan’ın vefatı dolayısıyla ertelendi. Pazar akşamı bu nedenle Aşk Bu Mu” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Sahnede usta tiyatrocu Haldun Boysan adına Beşiktaş Belediyesi tarafından yapılan özel bir pano yer alacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.