Dolar 32,5374
%0.16
Euro 34,9490
%-0.07
Altın 2.457,450
%0.87
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Yıldırım öğretmenlerle buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 24.11.2021 - 15:16

Ümraniye Belediyesi tarafından Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler için bir program düzenlendi. Programa Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen ve çok sayıda öğretmen katıldı. Program Solist Aslı Yağız ve Müzisyen İhsan Demirer’in performansıyla başladı. 

Programda tüm öğretmenlerin, Öğretmenler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan İsmet Yıldırım, “İnancımız ve tarihten gelen kadim geleneklerimiz, bize öğretmenliğin ne kadar saygın bir meslek olduğunu öğretiyor” dedi.

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi’nin kültür ve eğitim alanında yaptığı çalışmalara da değinerek, ilçeye kazandırılacak olan 4 kütüphaneden bahsetti.

Belediye meydanına 500’e yakın öğrencinin yararlanabileceği bir kütüphaneyi bitirmek üzere olduklarını söyleyen Başkan Yıldırım, “2019 yılında 220 bin ziyaretçinin geldiği kitap fuarından söz ederek, fuarın ikincisinin de yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Gelecek çocukların eğitimindedir diyerek konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım, “Rabbim yardımcınız olsun. Öğretmenler Gününüzü en içten dileklerimle tekrardan kutluyor, Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

 Program, Ümraniye Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hizmete açılan AVM Kütüphanesinin gezilmesiyle sona erdi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.