Dolar 32,4304
%0.06
Euro 34,4170
%-0.22
Altın 2.489,270
%0.25
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Usta 24 Kasım’da öğretmenlerle buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 24.11.2021 - 21:53

Kentsel dönüşüm kapsamında ilçeye kazandırılan okulu gezen Başkan Usta, burada görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Okulda öğretmenlere hitap eden Başkan Usta, “Öğretmenler hayatımızın her döneminde var olan, bizi yönlendiren, geleceğimizle ilgili bize istikamet tayin eden en önemli varlıklarımızdır. Bugün 24 Kasım Mustafa Kemal Atatürk‘ün Başöğretmen olması vesilesiyle Öğretmenler Günü ilan edilmesi anlamına binaen sizlerle birlikte olmak istedik. Bu vesileyle sizlerin nezdinde başta Gaziosmanpaşa ilçemizde olmak üzere İstanbul’umuzda ve ülkemizdeki tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

USTA: “ÇOCUKLARIMIZI DAHA GÜZEL GELECEĞE HAZIRLAMAK ZORUNDAYIZ”

Gaziosmanpaşa’da yaşanan değişim ve dönüşüme okulların öncülük yapacağının altını çizen Başkan Usta, “Sizlerin önderliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün bu konudaki gayretleriyle Gaziosmanpaşa ilçemiz eğitim anlamında 10 yıl öncesinde İstanbul‘da 39. sıradayken şu anda ilk 5’lerde. Bana göre çok olağanüstü başarı bu. Bu başarıda Milli Eğitim Müdürlüğü‘müzün, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin, her birimizin payı vardır. Bunları devam ettirmek sadece ders vermekle olmuyor. Mekanları da güzelleştirerek, laboratuvarlarıyla, derslikleriyle yeri imkanlarıyla öğrencilerimizi, çocuklarımızı daha güzel geleceğe hazırlamak zorundayız” diye konuştu.

Öte yandan Gaziosmanpaşa Kaymakamlık binasında ise 210 aday öğretmene yemin töreni düzenlendi. Aday öğretmenler, “öğretmen yemini” ederek görevde ilk adımlarını attılar.

Tuğçe Huy / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.