Dolar 32,4723
%0.19
Euro 34,5572
%0.18
Altın 2.474,870
%-0.33
Bist-100 9.531,00
%-1.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Öztekin’den muhtarlara destek

  • İstanbul Gündemi
  • 21.10.2021 - 00:09

Kağıthane Belediyesi’ni ziyaret eden muhtarları makamında ağırlayan Başkan Öztekin daha sonra Nurtepe Sosyal Tesisi’nde kendilerini misafir ederek mevcut ve yeni dönem çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kağıthane Belediyesi, Ekim ayı itibariyle ilçedeki tüm muhtarlıkların telefon ve internet faturalarını karşılama kararı aldı. Kararı Başkan Öztekin toplantıda şu sözlerle açıkladı: 
‘’Sorunların çözümünde, vatandaşımızın yararına yapacağımız her projede dün olduğu gibi bugün de sizlerle beraberiz. Vatandaşlarımıza daha verimli hizmet sunabilmeniz için desteklerimizle daima yanınızdayız. Bu kapsamda verdiğimiz personel desteğinin yanında; bu aydan itibaren muhtarlıklarınıza ait internet ve telefon faturalarınızı da karşılama kararı aldık. Yoğun iş yükünüz içerisinde sizleri mümkün olduğunca gündelik telaşelerden uzak tutmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.’’

Kâğıthane Muhtarlar Birliği Başkanı ve aynı zamanda Gültepe Mahalle Muhtarı Bilal Daş da buluşmada söz alarak desteklerinden ötürü Başkan Öztekin’e teşekkür etti.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.