Dolar 32,5020
%0.28
Euro 34,6037
%0.32
Altın 2.499,640
%0.66
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN ÖZTEKİN: 'ESNAFIN HAKKI, VATANDAŞIN HUKUKU BİZE EMANET'

  • İstanbul Gündemi
  • 13.01.2021 - 17:10

Pandemi ile mücadelede önemli bir etken olan denetim çalışmalarında zabıtalar ön safta yer alıyor. Halk sağlığının korunması, haksız rekabetin ve kayıt dışılığın önlenmesi, toplumsal huzurun sağlanması konularında da zabıtalar iş başında. Kağıthane‘de zabıta ekipleri gıda ürünlerinin denetlenmesi, işportacılığın önlenmesi, fahiş ve dip fiyat gibi esnaf ve vatandaşı zor durumda bırakacak hallerin engellenmesi için denetimlerini sürdürüyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yoğun mesai harcayan zabıta personeline bir moral ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette çalışmaları değerlendiren Başkan Öztekin; Esnafın hakkı, vatandaşın hukuku bize emanet. Denetimlerimizi düzgün yaparsak esnaflarımızı haksız rekabetten, vatandaşlarımızı sağlıksız ürün ve yüksek fiyatlardan korumuş oluruz. Gerçekleştirdiğim esnaf ziyaretlerinde memnuniyetle karşılanıyoruz. İşini iyi yapan esnaf, işini iyi yapmayan esnafın denetlenmesini, işportacılığa müsaade edilmemesini talep ediyor. Denetimleri doğru yaptığımız zaman da bizleri memnuniyetle karşılıyorlar. Bunun için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, görevinizde kolaylıklar diliyorum‘‘ dedi.

Kağıthane Belediyesi bünyesinde 79 zabıta personeli görev yapıyor. Kağıthane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü‘ne bağlı ekipler pandemi sürecinde ayda ortalama 5 binin üzerinde iş yeri ile pazar yerlerinde temizlik, maske, mesafe ve fiyat etiketi denetimleri yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.