Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN ÖZGÜR ÇELİK’TEN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NDE JEST

  • İstanbul Gündemi
  • 13.01.2021 - 09:24

Pandemi koşullarında kısıtlı imkânlarla ve kurallara uygun olarak CHP İlçe Başkanı Özgür Çelik’le bir araya gelen gazeteciler, böylesine anlamlı bir günde kendilerini unutmayan Başkan Çelik’e teşekkür etti.

“İSTANBUL’DAN GELDİLER, İSTANBUL’DAN GİDECEKLER”

Gazetecilerle karşılıklı sohbet eden Başkan Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi olarak 20 yıldan beri ‘İstanbul’dan geldiler İstanbul’dan gidecekler’ dediklerini, hem 31 Mart‘ta hem 23 Haziran’da İstanbul’u iki kere kazandıklarını hatırlatarak, “Kale gibi 600 bin nüfuslu Bahçelievler’in komutanıydım ve bu benim için en büyük onur” dedi.

“SİYASETTE 24 SAAT ÇOK UZUN BİR SÜREDİR”

Kale diye nitelendirdiği Bahçelievler’in bu günkü yönetimini nasıl bulduğunu sorduğumuz CHP’li Başkan Özgür Çelik, Belediye Başkanı Hakan Bahadır’ın yanlış uygulamalarından dolayı şikayetlerini dile getirdi.

Artık particilikten öte hizmetin esas alındığını, pandemi koşullarında ekonomisi bitme noktasına gelen vatandaşın iş, aş ve ekmek istediğini daha bir yüksek sesle ifade ettiğini söyleyen Başkan Çelik, vatandaşın aşından, işinden ve ekmeğinden keserek ödediği vergilerinin doğru şekilde kullanılmasının en büyük hizmet olduğunu ifade ederek, bunun ilk ayağının da ilçe belediyeleri olduğunu belirtti.

Bahçelievler Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl 24 Şubat ile 14 Eylül tarihlerinde yaptığı “Kent Temizliği Araç Kiralama” ihalesinin Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından “adrese teslim” gerekçesiyle iptal edildiğini hatırlatan Başkan Çelik,17 Ocak 2021’de yeniden yapılacak ihalenin takipçisi olacaklarını ve sonuca göre Bahçelievler halkının haklarını korumaya devam edeceklerinin altını çizdi.

SİYASETTEKİ HEDEFİNİ SORDUK

Pandemi sürecinde dahi CHP İlçe Başkanlığı olarak yaptıkları sosyal destek, sokak canlarını besleme ve parti çalışmalarıyla çalışmalarla dikkatleri çeken Başkan Özgür Çelik’in, siyasetteki hedefini sorduk.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak öncelikli hedeflerinin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ve parlamenter sistemin yeniden hayata geçmesi olduğunu söyleyen Başkan Çelik, “Önemli olan şahsımın değil, halkın makamı ve makamdaki karşılığı” diyerek, öncelikli hedeflerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu söyledi.

Karşılıklı sohbetin ardından CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Çelik, bölgede yayın yapan gazete sahiplerine ve temsilcilerine plaket hediye ederek, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına çalışmalarına devam eden gazetecilere başarılar diledi.

SELVİ SARITAÇ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.