Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Nilgün Kaplan güven tazeledi

  • İstanbul Gündemi
  • 06.07.2021 - 17:30

Çengelköy Sophia Restaurant’ta gerçekleşen kongreye, Dudullu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Resul Taşçı, Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, çok sayıda esnaf ve basın mensupları katıldı.

BAŞKAN KAPLAN: ‘‘BANA VE YÖNETİMİME İNANDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Koronavirüs salgını sürecinde 7/24 esnaf ve sanatkarların yardımına koşan ve dertlerine çözüm bulmaya çalışan Dudullu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan kongrede üyelere bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan Kaplan üyelere şöyle seslendi: ‘‘Bana ve yönetimine inandığınız ve güvendiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu arada pandemi sürecinde daima işinin başında olan yönetim kuruluna, Halkbank Ihlamurkuyu Şube Müdürü Gökhan Yücel’e ve personeline sonsuz teşekkür ediyorum. Allah işinizi gücünü rast getirsin bereketli kılsın.’’

YILDIZ: ‘‘İNŞALLAH BU ZOR GÜNLER GERİDE KALIR’’

Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda kongre Divan Başkanı Mehmet Yıldız, pandemi sürecinde esnaf ve sanatkârlar olarak çok zor günler geçirdiklerini belirtti. Kongreye katılan üyelere seslenen Başkan Yıldız, ‘‘Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni eder, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. Kongremize başlamadan önce bizler esnaf ve sanatkârlar ve ulusumuz olarak çok zor günlerden geçtiğimizi, maddi ve manevi sıkıntılar çektiğimizi, bir virüs belasından dolayı son derece zor günler geçirdiğimizi, esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan birçok arkadaşımız rahmete kavuşmuştur. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Değerli arkadaşlar yeniden işyerlerimizi açtık, İnşallah bereketli olur, inşallah bir daha kapanmaz. İnşallah bu zor günler geride kalır. Güzel güzel kongremizi yaparız, yeni karalar alıp yolumuza devam ederiz. Bugün burada 19 maddeden oluşan gündem maddeleri var. Maddeleri tek tek okumaya gerek yok çünkü bunların hepsi gazetelerde ayrıntılı bir şekilde ilan edildi. Aynı zamanda sizlere de mektuplarla iletildi. Bu maddeleri kabul edenler işaret buyursun lütfen. Kabul edilmiştir. Hayırlı olsun.’’ diye konuştu.

Kongreye tek aday olarak katılan Nilgün Kaplan yeniden Dudullu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.