Dolar 32,4644
%0.16
Euro 34,5059
%0.03
Altın 2.473,610
%-0.39
Bist-100 9.569,00
%-1.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Mehmet Yıldız güven tazeledi

  • İstanbul Gündemi
  • 08.07.2021 - 18:16

Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu Kasr-ı Lena Balo Salonları’nda yapıldı.

Kongreye Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dudullu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nilgün Kaplan, Ümraniye Marangozlar Odası Başkanı Suat Yazıcı, Ümraniye Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Resul Taşçı, delegeler, basın mensupları ve çok sayıda esnaf katıldı.

YILDIZ: KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Kongrede katılımcılar hitap eden Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız, ‘‘Bazı esnaf arkadaşlar yapılandırma sürecinde kendilerine destek olmadığımız iddiasıyla bizi CİMER’e şikâyet ettiler. Ancak bu iddialar gerçeği yansıtmamaktır. Bizim kapımız her zaman açık, ne zaman bize ihtiyaç duyulursa biz orada olacağız, sabah 9 akşam 5 bütün esnafımıza hizmet veriyoruz. Olağan Genel Kurulumuza yoğun katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. İşlerinizde başarılar diliyor, hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ diye konuştu.

‘‘SİZİN GİBİ MÜSTESNA İNSANLARA BAŞKANLIK ETTİĞİM İÇİN ONUR DUYUYORUM’’

Kongreye tek aday olarak katılan Mehmet Yıldız, Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na delegelerin oyunu alarak yeniden seçildi. Oylamadan sonra bir teşekkür konuşması yapan Başkan Yıldız, ‘‘Sizin gibi tertemiz kalpli, helal parayı kazanarak evine çoluk çocuğuna götüren, devletine ve milletine saygılı müstesna insanlara başkanlık ettiğimden dolayı onur duyuyorum. Teşekkür ediyorum, var olun, sağolun.’’ dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.