Dolar 32,4788
%0.21
Euro 34,5921
%0.28
Altın 2.477,990
%-0.21
Bist-100 9.555,00
%-1.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kurşun’dan Sarıyerlilere çağrı! ‘Sarıyer haydi fetih şölenine!’

  • İstanbul Gündemi
  • 26.05.2022 - 18:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacağı kutlamalar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi‘nde 29 Mayıs Pazar günü saat:16.00‘da başlayacak. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, kutlamalara katılmak isteyen Sarıyerli vatandaşlar için 100’ün üzerinde otobüs tahsis edildiğini açıkladı.

“Fethin coşkusu 85 milyonun bahçesinde kök salıyor”

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından koordine edilecek olan kutlamalar için AK Parti Sarıyer olarak tam katılım desteği sağlayacaklarını ifade eden Kurşun, “Fethin coşkusu 85 milyonun bahçesinde kök salıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın teşrifleriyle İstanbul Fethi‘nin 569. yılını Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi‘nde hep birlikte kutlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

Vatandaşlara çağrı yaptı

Sarıyerlilere seslenen Başkan Kurşun, şunları söyledi: “Devletimiz, hükümetimiz, oyun parklarıyla kültürel merkezlerle harika bir eseri daha İstanbulluların hizmetine sunuyor. İstanbul’un Fethi’nin 569. Yıl dönümünde fetih coşkusunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte idrak edeceğiz. Haydi Sarıyer, 85 milyonun bahçesinde kök salacak ilk fidanları toprakla buluşturmak için hep birlikte Atatürk Havalimanı’na.” Kurşun, Sarıyer’den şu ana dek etkinlik alanına gitmek için binlerce vatandaşın kendilerine müracaat ettiğini ifade ederken, Sarıyer’in tüm mahallelerinden otobüsler kalkacağını, ulaşım için AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığının aranarak detaylı bilgi alınabileceğini söyledi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.