Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN KOÇYİĞİT GÖREVİNDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 21.06.2020 - 14:07
AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit görevinden istifa etti. Şahsi iş programının yoğunluğu sebebiyle görevinden ayrıldığını açıklayan Başkan Koçyiğit, kendisine bu görevi layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan‘a teşekkür ederek İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldı.
 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit dün akşam görevinden istifa ettiğini açıkladı. 2018 yılından bu yana İlçe Başkanlığı koltuğunda oturan Koçyiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldığını belirtti.
 
 
BAŞKAN KOÇYİĞİT: 'BAYRAĞI YERE DÜŞÜRMEDEN TESLİM ETMENİN HUZURU İÇİNDEYİM'
 
 
Göreve geldiği günden bu yana gayret ve titizlikle vazifesine layık olmaya çalıştığını ifade eden Koçyiğit yaptığı açıklamada, '2018 yılından itibaren gayret ve titizlikle yürütmeye çalıştığım İlçe Başkanlığı vazifemi şahsi işlerimin yoğunluğu sebebiyle bırakıyorum. Devletimize, milletimize, ve Eyüpsultanımız‘a hizmet etme imkanı vererek, bize güvenen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a ve tüm dostlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Emaneti tertemiz ve bayrağı yere düşürmeden teslim etmenin huzuru içindeyim. Allah‘ın izniyle her zaman beraber olacağız' diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.