Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN KAVUNCU’DAN BAYRAMPAŞA İYİ PARTİ’YE ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 24.06.2020 - 17:43

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde başkanlık için yeniden aday olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Bayrampaşa İlçe Başkanlığı‘mızı ziyaret ederek Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve delegelerle bir araya geldi.

Ziyarette İYİ Parti İstanbul Teşkilatları hakkında istişarelerde bulunuldu. Başkan Kavuncu, ‘‘Önümüzde günlerde İl Başkanlığımızın kongresi gerçekleşecek. Göreve geldiğimden beri bugüne kadar olan süreçte çıkarılan dersler ışığında, çok daha güçlü, çok daha dirayetli, çok daha gayretli kadrolarla İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşünü sağlayacağız.’’ dedi.

BAŞKAN GÜLER: ‘‘KAPILARIMIZ TÜM ADAYLARIMIZA AÇIKTIR’’

Ziyaretinden dolayı Başkan Kavuncu’ya teşekkür eden Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler, ‘‘İl başkanımız bu akşam ilçemizi ziyaret ederek hoş sohbette bulundu. Gündeme dair ve de yapılacak olan il kongremizde öteki adaylara da aynı şekilde davranmamız konusunda uyarılarda bulundu. Çıkmış olduğu bu yolda il başkanımız ve de ekibine başarılar diliyoruz. Her bir adayımız bizim için bir değerdir. İYİ Parti Bayrampaşa ilçesi olarak kapılarımız tüm adaylarımıza açıktır. Birlikte biz olduğumuz sürece çok İYİ olacağız.’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.