Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Hayta: ‘Biz olamazsanız yok olursunuz’

  • İstanbul Gündemi
  • 28.05.2022 - 17:04

Uzun bir süre Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği’nde yöneticilik yapan Mehmet Halil Hayta, Gaziosmanpaşa’nın spor alanında geri kaldığını ifade ederek, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni eleştirdi. Program, DEVA Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Mehmet Halil Hayta’nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Futbol maçlarını oynayabileceğimiz bir stadımız yok. Mevlana Mahallesi’ne bir stat yapılıyor fakat o stat üst liglere uygun şekilde inşa ediliyor. Dolayısıyla o statta üst liglerdeki takımların oynayacağı maçlar verileceğini düşünüyorum. Haliyle ilçemize çok da bir faydası olmayacak. Sonuç olarak spor alanında sıfır durumdayız. Uzun zamandır Kulüpler Birliği’nde görev aldım. Bunu sadece futbol olarak değil, sporun her alanı için söylüyorum. Bireysel sporda da bu durum aynı. Yılmaz Bey kendi imkanları ve çabaları doğrultusunda çok başarılı işlere imza attı. Şampiyon sporcular yetiştirdi. Buna rağmen belediye yeni yeni küçük destekler vermeye başladı. Yılmaz Bey’in dışında bireysel sporlarla uğraşan çok başarılı arkadaşlarımız da var.”

“İktidara yakın durmayacak bir Kulüpler Birliği olmalı”

“Kulüpler Birliği’nin bireysel gücü yok. Dolayısıyla bir yerlere yakın durmak zorunda kalıyor. İktidar değiştikten sonra yeni gelen iktidara yakın duracak. Yine bir şeyler değişmeyecek. O yüzden yapılması gereken şey hangi parti gelirse gelsin iktidara yakın durmayacak bir Kulüpler Birliği olmalı.”

“Gaziosmanpaşa’daki 23 amatör spor kulübümüzü bir araya getiremedik”

“İlçemizdeki spor kulüpleriyle ilgili hayallerimiz var. Fakat burada kentsel dönüşüm yanlış başladı, yanlış devam ediyor. Bunu spordan bağımsız düşünemeyiz. Kentsel dönüşüm düşünüyoruz ama spor alanları hariç. Sosyal donatı alanlarımız olmalı. Bunun dışında geçmişte de projelerimiz vardı. Gaziosmanpaşa’daki 23 amatör spor kulübümüzü bir araya getiremedik. Eğer bu kulüpler sadece Gaziosmanpaşa’yı besleseydi 2. Lig’de olurduk. Bu kulüplerimiz de Gaziosmanpaşa’nın kendisine vereceği desteklerle hiçbir sorunu yaşamazdı. Fakat genel olarak ‘ben’ düşüncesi ön planda olduğu için 23 kulübümüzün hiçbiri başarı yakalayamadı. Çünkü biz olamazsanız yok olursunuz.”

“Biraz sabır göstermeli ve bir araya gelmeliyiz”

“Önde Gaziosmanpaşa Spor Kulübü, ardından da amatör spor kulüpler gelecek. Altyapıdan yetişen futbolcuları dışarıya yok pahasına satıyorsunuz. Verin Gaziosmanpaşa’ya... Hem siz hem ilçemiz kazansın. Biraz sabır göstermeli ve bir araya gelmeliyiz.”

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.