Dolar 32,4801
%-0.18
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.438,120
%0.62
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Erdem'in 'Değnekçiler Ataşehir'de' paylaşımı gündem oldu

  • İstanbul Gündemi
  • 08.07.2021 - 16:20

TRT Haber’de yayınlanan habere göre, Ataşehir’de belediyeye ait park, yol ve sokakların Ataşehir Spor Kulübü adına veya kulübünün kiraladığı taşeron firmalar tarafından Ataşehir Belediyesi park tabelaları konarak işgal edildiği, değnekçilerin söz konusu yerleri otopark olarak ücret karşılığında işlettiği, Ataşehir Belediyesi’ne de işgaliye bedeli olarak  pay verildiği  belirtildi. 

Ulusal basında çıkan haberlerin ardından AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem söz konusu haberi videosuyla beraber  #DeğnekçilerAtaşehirde  hashtagı ile Twitter’da ‘‘Ataşehir’i Kimler Yönetiyor’’ ‘‘Sahipsiz Belde’’ ‘‘Halkçı ; Ataşehir Belediyesi sokakları değnekçilere teslim etti.’’ İfadeleriyle paylaştı.

TWİTTER’DA GÜNDEM OLDU

#DeğnekçilerAtaşehirde Hashtagı ile AK Parti İlçe Başkanı Erdem’in paylaşımına değnekçilerden rahatsızlık duyan çok sayıda vatandaş cevap verdi. Vatandaşların yoğun paylaşımı nedeniyle olay Twitter gündem oldu. Binlerce kişinin attığı tweetler nedeniyle #DeğnekçilerAtaşehirde hashtagı Türkiye gündeminde en fazla konuşulan ikinci konu oldu.

Olayın sosyal medyada ses getirmesi üzerine Ataşehir Belediyesi’ne bağlı zabıtaların sabaha karşı sessizce park tabelaları söküp bir kamyonete yüklediği görüldü.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.