Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Baltacı: Ömer Halisdemir’in aziz hatırasını ömür boyu taşıyacağız

  • İstanbul Gündemi
  • 17.07.2021 - 23:10

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Arnavutköy 15 Temmuz Meydanı’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Hain kalkışmanın yıl dönümü salalar ve dualarla başladı. 15 Temmuz şehit ve gazilerin anıldığı program 00.13’de okunan sala ile son buldu.

15 Temmuz Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Nazim Kalafat, İlçe Jandarma Komutanı Şakir Rahat, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Arnavutköylü Şehit Aileleri ve gazileri katıldı. 

BALTACI: “O RUHU BİZE TEKRAR YANSITTILAR”

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, 'Sporcularımız Arnavutköy’den başlayarak sembol şehidimiz Ömer Halisdemir’in kabrine yolculuk ettiler. O ruhu bize tekrar yansıttılar ve her yıl olduğu gibi uğradıkları illerden aldıkları toprakları saygı niyetinde şehidimizin kabrine ulaştırdılar. Şehidimizin babası bize mesaj yolu ile selam yollamış ellerinden öpüyoruz ve şehidimizin aziz hatırasını ömürler boyu taşımayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

SPORCULARA TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Ulusal Ömer Halisdemir Bisiklet Turuna katılan bisikletçiler, Arnavutköy’deki törene katılarak, Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaşı, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve protokolün elinden plaketlerini aldılar. 15 Temmuz Destanı’nın anlatıldığı programda Arnavutköy’ün sembol isimlerinde Ali Dayı’nın kısa hikayesi anlatıldı. 

15 Temmuz’ u anma etkinleri programında; 15 Temmuz afiş, resim ve fotoğraf dalında dereceye giren öğrencilere Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı çeşitli hediyeler takdim etti.

Tuğçe Huy / İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.