Dolar 32,4982
%-0.13
Euro 34,9425
%0.33
Altın 2.431,010
%0.32
Bist-100 9.809,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Aydıner’den MHP’ye nezaket ziyareti

  • İstanbul Gündemi
  • 12.01.2022 - 10:43

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasına  hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Atila Aydıner ile birlikte Başkan Yardımcıları Gökhan Balekoğlu, Ahmet Kumbasar, Yalçın Sırakaya ve Ahmet Tüfekçi katıldı.

“İlgi ve alakanız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir”

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan, yönetim kurulu ve kadın kollarının tam kadro ile hazır bulunarak Aydıner’i yoğun bir katılım ile karşıladılar. İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan, Belediye Başkanı Atila Aydıner ve yardımcılarına hoş geldin konuşması yaptıktan sonra, Başkan Aydıner, “Sizlerle birlikte olmaktan, Cumhur İttifakı olarak mutluyuz. İlçe binanızın açılış töreninde de aranızda bulunmuştum. Şimdi yeniden ekibimle beraber hayırlı olsun ziyaretine geldik ve bizleri karşılamanız, ilgi ve alakanız bizleri ziyadesiyle memnun etmiş ve onurlandırmıştır” dedi.

“Faaliyetleri birlikte koordineli yürüteceğiz”

Başkan Aydıner, “Bundan sonrada Cumhur İttifakı olarak daha sık bir araya gelip, birlikte çalışmalar yapıp, görüş alış verişlerinde bulunacağız. Seçim zamanları faaliyetleri birlikte koordineli yürüteceğiz inşallah” dedi. Belediyenin yaptığı, yapımı süren ve yapmayı planladıkları projeleri ayrıca kentsel dönüşüm hakkında geniş bilgiler verdi. MHP yönetim kurulu üyeleri ve özellikle kadın kollarındaki hanımlarda kafalarına takılan, sormak istediği konular hakkında Başkan Aydıner’den ayrıntılı cevapları aldılar.

Karşılıklı sohbetlerin ardından Başkan Atila Aydıner, MHP İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan’a 'Gösterdikleri yakın alaka ve ilgiden, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. MHP İlçe Başkanı İsmail Arslan da bu ziyaretten dolayı Başkan Aydıner ve yardımcılarına teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.