Dolar 32,5108
%0.07
Euro 34,8706
%-0.29
Altın 2.451,680
%0.63
Bist-100 9.893,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Arslan: ‘‘Bayrampaşa’da çalmadık kapı, tutulmadık el bırakmayacağız’’

  • İstanbul Gündemi
  • 16.09.2021 - 17:57

Başkan Av. İsmail Arslan önce Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve sırasıyla Belediye Başkanı Atila Aydıner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Afacan, İlçe Nüfus Müdürü Veysi Çakar ve İlçe Tapu Müdürü Kürşat Ünal’ı ziyaret etti.

Başkan Arslan ‘‘Bu ziyaretlerimiz ilçemizin bütün kesimlerini kapsayacak şekilde devam edecektir. Bu ziyaretlerimizi sürekli hale getirip bir program dahilinde derneklerimize, esnaflarımıza, iş insanlarımıza ve bütün Bayrampaşalılara giderek ziyaret edeceğiz. Bayrampaşa’da çalmadık kapı, tutulmadık el bırakmayacağız. Bayrampaşalıların her türlü dertleriyle, sorunlarıyla ilgilenip yardımcı olamaya çalışacağız. Bütün Bayrampaşalıları da ilçe başkanlığımızda her zaman ağırlamaktan da memnuniyet duyacağız.’’ dedi.

PARTİLİLER VE VATANDAŞLAR YUĞUN TEVECCÜH GÖSTERDİ

Hem partililerin hem de vatandaşların yoğun teveccühü ve ilgisi karşısında memnuniyetini dile getiren Başkan Arslan’a Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Balekoğlu, Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Nebi Yay, İdari ve Mali İşler Sekreteri Bayram Ali Oymak, 2 No’lu Şube Başkanı Mehmet Akif Ersoy, Türk Eğitin Sen 7 No’lu Şube Başkanı Mustafa Kavlu ve Yönetim Kurulu, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi’nin sahibi İlyas Çağlayan, Trabzonlular Derneği Başkanı Faruk Ersin, Malatyalılar Derneği Başkanı Süleyman Güneş, Terazidere Spor Kulübü Başkanı Fuat Paşalı, Vatan Mahallesi Yüce Cami Dernek Başkanı Fahrettin Kaya, Kastamonulular Derneği Bayrampaşa Şube Başkanı Şaban Can, Ordulular Dernek Başkanı Mustafa Tuç, Deryayı Saadet Kutlu Turan Derneği Başkanı Cengiz Kol ile Bayrampaşa’nın sevilen iş insanları da  ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.

Ayrıca Bayrampaşa Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Bayrampaşa Golden Tulip Hotel’de gerçekleştirilen ve Bayrampaşa’nın genel olarak sorunlarının gündeme getirildiği ve ayrıntılı bilgilerin verildiği “Huzur Toplantısı”na İlçe Başkanı Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı. 

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.