Dolar 32,6188
%0.44
Euro 34,7266
%-0.02
Altın 2.514,770
%1.22
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN AHMET POYRAZ GENÇLERE SESLENDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 01.03.2021 - 11:17

Çekmeköy Belediyesi’nin web üzerinden yayın yapan aktüel dergisi Çekmeköy 2023’ün son sayısında vatandaşlara ve gençlere seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan gerginliğe değinerek gençlere öğütlerde bulundu. “Bu ülkenin gençleri üzerinden yaratılmaya çalışılan kaos ortamlarının oluşmasına asla izin vermeyeceğiz” diyen Başkan Poyraz, “Gençlerimize her zaman sahip çıkacak onları vatan için faydalı birer birey olmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Ahmet Poyraz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“TWİTTER’IN KISITLAMALAR YAPMASINI KINIYORUZ”

Boğaziçi Üniversitesine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Prof. Dr. Melih Bulu’yu atamasından sonra yaşanan hadiseleri hepimiz yakından takip ediyoruz. Gençler üzerinden tüm ülkeye yayılmaya çalışılan kaos ortamı yaratma çabalarının hepimiz farkındayız. Bu kaos ortamı yaratma çabalarına CHP, HDP ve terör örgütlerinin desteklerini hepimiz görmekteyiz. İstanbul Valiliğinden konuya dair yapılan açıklamada uyarılara rağmen eylemlerini sonlandırmayan gruptan 159 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 159 kişiden sadece 7 kişinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olması oynanmak istenen oyunun en büyük kanıtıdır. Ülkemiz içerisinde oynanmak istenen bu oyuna dışarıdan da açık destekler olduğu görülmektedir. İç İşleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun ve Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin konuya dair atmış oldukları twitter mesajlarının twitter tarafından engellenmesi doğru bilgi akışının engellendiğinin en büyük kanıtıdır. Twitter kendini bir üst karar merci olarak konumlandırıp kısıtlamalar yapmasını asla kabul etmiyoruz.”

“KAOSA İZİN VERMEYECEĞİZ”

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın dediği gibi “Bu ülke millidir, manevidir ve bu değerlerle yürüyecektir.” Anadolu bir İslam beldesi haline gelirken, Malazgirt Zaferi’ni kazanan şanlı ordu hemen hemen tamamen gençlerden oluşmaktaydı. Şanlı tarihimizde 15’likler diye hatırlanan şehit gençlerimiz vardır. Vatan topraklarını düşman işgalinden kurtarmak için yediden yetmişe herkes seferber olmuştu. Kurtuluş Savaşı’nın en ateşli günlerinde gençlerimiz gönüllü olarak vatan mücadelesine katıldı. O günlerde pek çok lise, üniversite mezun veremedi. Çünkü vatan mücadelesine sınıf olarak katılan gençler cephelerde şehit oldu. Bu aziz ve şanlı vatanın tek bir karış toprağını düşmana teslim etmediler. Yakın tarihimizde yaşanan 15 Temmuz darbe girişiminde tankların önüne atlayan, darbeye dur diyen Abdullah Tayip Olçok, Mustafa Direkli, Burak Cantürk, Erhan Dündar gibi nice gençler vardı. Bu ülkenin gençleri üzerinden yaratılmaya çalışılan kaos ortamlarının oluşmasına asla izin vermeyeceğiz. Gençlerimize her zaman sahip çıkacak onları vatan için faydalı birer birey olmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.