Dolar 32,5563
%0.13
Euro 34,8676
%0.59
Altın 2.427,860
%-0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Ağaoğlu: “Siyasette ve sporda birtakım kirli yapılar oluşuyor”

  • İstanbul Gündemi
  • 13.10.2021 - 23:22

DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen kahvaltı programında Maltepe Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Behram Kaçar, Maltepe Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri ve basın mensupları İstanbul’da Süreyya Plajı’nda bulunan Soğukçeşme Kavurma adlı mekânda buluştu.

BERHAM KAÇAR’DAN FON EKSİKLİĞİ VURGUSU

 Programın başında kendisine söz hakkı tanınan Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Behram Kaçar, DEVA partisi ilçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu’na “Profesyonel takımlar için ayrılan fonun %10’unu amatör bir fona aktarabilirsiniz. Bakın amatör bir fona aktarılırsa O fondan tesisler yapılabilir.” diyerek amatör spor kulüplerinin fon desteğine ihtiyacı olduğunu vurguladı.

KAÇAR: “ALLAH ÇIKTIĞINIZ YOLDA SİZE KOLAYLIKLAR SAĞLASIN”

 Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Behram Kaçar “Türkiye çaplı 14 bin üzerinde amatör spor kulübü var, yaklaşık 550 bin tane amatör sporcu var. Siyasi partiler ki biz her siyasi partiyi çok seviyoruz, eşit yatkınlıktayız.  Çünkü sonuç itibariyle çözüm ve hizmet noktasında siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Allah çıktığınız yolda size kolaylıklar sağlasın. Zor bir işe girişeceksiniz.” dedi.

 “SPOR SİYASİLERİN EN SON MADDESİ, BUNU KABUL EDELİM”

Kaçar “Sizlerde bizlerde farklı alanlarda da olsa ülkemizin gençlerine hizmet etme çabasındayız.  Sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Bizi ağırladınız. Ama ben burada yine siyasilere bir şey söylemeye çalışıyorum. Maalesef spor siyasilerin en son maddesi. Bunu kabul edelim. Sizlerden ricam siyasi partinizin işin içine sporu da katarak tedbirlerle veya uygulamalarla bizlere eşlik etmesi.” şeklinde konuştu.

 “Z KUŞAĞININ EN YOĞUN OLDUĞU YERLER SPOR KULÜPLERİ VE OKULLAR”

 “Siyasi partilerinin sürekli bahsettiği z kuşağının en yoğun olduğu yerler spor kulüpleri ve okullar. Biz bu durumun siyasilerin en son maddesi olması durumundan artık çıkmasını istiyoruz.” şeklinde sürdürdüğü sözlerini “Profesyonel takımlar için ayrılan fonun %10’unu amatör bir fona aktarabilirsiniz. Bakın amatör bir fona aktarılırsa O fondan tesisler yapılabilir.” diyerek tamamladı.

“BİZE ÇOK ACİL TESİS LAZIM! SİZ YÜRÜYÜŞE GEÇEN BİR PARTİSİNİZ”

Behram Kaçar konuşmasını “Bakın Maltepe’de dört sahamız var birisi on iki oynanacak kapasitede Gülertepe kapatıldı, İdealtepe kapatıldı. Ve elimizde yalnızca iki saha var. Şimdi bize iki tesis lazım çok acil. Başkanım siz yürüyüşe geçen bir partisiniz ve bütün siyasi partilerden rica ediyoruz bu fonun yüzde 10’unun amatör takımlara aktarılmasını istiyoruz. Biz tesis istiyoruz paradan çok. Gençlerimiz ve çocuklarımız bu ülkenin geleceği” diyerek sonlandırdı.

AĞAOĞLU: “SİYASETTE VE SPORDA BİRTAKIM KİRLİ YAPILAR OLUŞUYOR!”

Kaçar’dan sonra konuşan DEVA Partisi İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, “Biz ilk başta Behram Başkanla görüştük, hepimizin farklı siyasi görüşleri olabilir. Hiç önemli değil. Neticede sizler Maltepe için farklı bir kamu hizmeti yapıyorsunuz. Siyasette de kirli birtakım yapılar oluşuyor, spor kulüplerinde de oluşuyor. Ve maalesef kamuoyunda hem spor kulüpleri için hem bizim çalıştığımız siyasi alan için kötü bir izlenime sebep oluyor bunlar. Bunlardan korkmamak lazım. Biz bunun için görev aldık.” dedi.

 “SİZ KORKTUKÇA ALAN O ELEŞTİRİLENLERE KALIYOR”

 Ağaoğlu “-Biz çok değerli arkadaşlarla yola çıktık. Fakat bu sizin yaptığınız kamu alanı ile sizin kullandığınız alanlar siz korktukça geri çekildikçe o alan eleştirilenlere kalıyor arkadaşlar.” şeklinde konuştu.

 “ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Ağaoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: “Bir kere çocuklara, gençlere verdiğiniz hizmetten dolayı hepinize teşekkür ederiz. Bu saatten sonra biz elimizden gelen destek ne olursa yapacağız. Başkanlarımızla sorunları tartışabiliriz, bir araya gelebiliriz. Mesela başkanım ilk görüşmemizde neden siyasi partilerin tüzüklerinde sporla ilgili ayrı bir başkanlık birimi yok diye bir serzenişte bulundu. Bunu değerlendireceğiz. Bu ufak bir başlangıç olabilir. Başka birçok sorunumuz var Maltepe’de hem sizlerin hem bizlerin hem vatandaşların. Bir araya gelerek bunlara çözümler üretelim, bir yerlere taşıyalım, onlara vesile olalım. Bizim yapabileceğimiz en büyük hizmet budur”

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.